No to nie wiedziałeś? A pieniądze na życie, po nocach w biedronce, masz zarabiać.Qbartx pisze:![]()
Czyli, ze coW takim razie jesli mechanika to moja pasja to mam to robic za darmo
![]()

Moderator: Misiek Bielsko
No to nie wiedziałeś? A pieniądze na życie, po nocach w biedronce, masz zarabiać.Qbartx pisze:![]()
Czyli, ze coW takim razie jesli mechanika to moja pasja to mam to robic za darmo
![]()
raczej nie o to chodzi. Chodzi tylko o prostą prawdę, że nie każdego i nie w każdym momencie stać na jakąś rzecz (dobro materialne, imprezę itp).Drako pisze: "jak sie nie podoba , jest za drogo to zjeżdżać"
Alez drogi kolego te 9 stron to same konstruktywne uwagiMikado pisze:9 stron pieprzenia w bambus...
po jakiego zaglądać komuś do kieszeni?
macie jakieś konstruktywne uwagi / wnioski do organizatorów to dajcie im znać na pw (np. czy mogę zabrać młodego za dwie stówy? fajnie by było gdybyś roadbook pisał większymi literami bo jest słabo czytelny w nocy, zobacz jak to robią np. hiszpanie albo ktoś tam...) Organizatorzy często gęsto to bardzo inteligentni goście więc dadzą radęwyciągnąć wnioski...
![]()
po cholerę jakieś użalania...
no
a teraz proszę założyć nowy temat: "co Grześ miał na myśli?"
chyba sobie kpiszlesio jeep pisze: Alez drogi kolego te 9 stron to same konstruktywne uwagi
raczej starania, żeby pokazać to z innej strony. Ale tak czytam Twój choćby post, gdzie nazywasz, mnie między innymi, organizatorkiem, i to co powyżej, to jedyne co potrafisz wyciągnąć z naszych wypowiedzi, to w sumie wychodzi, że nie warto sobie było, przynajmniej dla Ciebie, trudu zadawać...lesio jeep pisze: ozaz calkowite zaparcie organizatorkow wszelakich ze tak albo spadac
Akurat Ciebie i wasze Wilcze echa z opowiadan bo sam nie bylem zaliczyc mozna do tych wyjatkow i nie ja jeden tak twierdze ale sam wiesz ze to tylko kilka rodzynkowkosa20 pisze:chyba sobie kpiszlesio jeep pisze: Alez drogi kolego te 9 stron to same konstruktywne uwagi![]()
raczej starania, żeby pokazać to z innej strony. Ale tak czytam Twój choćby post, gdzie nazywasz, mnie między innymi, organizatorkiem, i to co powyżej, to jedyne co potrafisz wyciągnąć z naszych wypowiedzi, to w sumie wychodzi, że nie warto sobie było, przynajmniej dla Ciebie, trudu zadawać...lesio jeep pisze: ozaz calkowite zaparcie organizatorkow wszelakich ze tak albo spadac
@Francek czytaj podpisy@lesio- najpierw pójdź po słownik
Ty nie czytasz słownika a Franc podpisów.lesio jeep pisze: @Francek czytaj podpisyalbo cos merytorycznego
lepiej czytac z bledami nisz bezzrozumieniaBalu-Balu pisze:Ty nie czytasz słownika a Franc podpisów.lesio jeep pisze: @Francek czytaj podpisyalbo cos merytorycznego
![]()
![]()
Ty powinieneś się wstydzić a Franc nie musi![]()
![]()
nic z tych rzeczyjezus pisze:
Ciekawy temat ... bardziej jednak bym go podpią do osoby sfrustrowanej po nieudanym przepłaconym wypadzie....
to akurat my powinniśmy ocenić nie Ty. Ty jesteś stroną.lesio jeep pisze:lepiej czytac z bledami nisz bezzrozumieniaBalu-Balu pisze:Ty nie czytasz słownika a Franc podpisów.lesio jeep pisze: @Francek czytaj podpisyalbo cos merytorycznego
![]()
![]()
Ty powinieneś się wstydzić a Franc nie musi![]()
![]()
widzisz teraz nastala demokracija sracjia i klijent nie musi stac w kolejce i kupowac wszystko co do GieEsu rzucili takie czasy nawet kierowniczki gieesy nie trzeba znac bo mimo ze sie nasmiewasz to raczej tobie i tobie podobnym konkurencija i swiadomy klijent nie pasujeHinek pisze:Nareszcie ludziom łuski z oczu spadły! Każdy teraz może przekonać się że słuszna była działalność Inspekcji Robotniczo-Chłopskiej! Cenny mają być społecznie sprawiedliwe a nie wyssane z brudnego palucha przedsiębiorcy lub innego za przeproszeniem kułaka![]()
I druga sprawa, która tu się wyłania.
Przy organizacji imprez należy wprowadzić dopłaty dla rodzin wielodzietnychNie może być tak, że prześladuje się tych, co spełnili obywatelski prokreacyjny obowiązek - a foruje samolubów mających w nosie przyszłość narodu. Najlepszym rozwiązaniem byłoby powołanie na forum komisji społecznej, która ustalałaby ceny na imprezy tu reklamowane. Komisja taka powinna też zająć się problemem cen imprez organizowanych poza forum. Po otrzymaniu informacji o takiej "drogocennej" imprezie przekazywałaby informacje w imieniu naszego forum do odpowiedniego US - że prawdopodobnie popełniane jest przestępstwo karno-skarbowe....
Jednocześnie proponuję wprowadzić składkę dla wszystkich forumowiczów celem utworzenie funduszu na dopłaty dla tych których nie stać na wyjazdy...Jetem pewien że taka inicjatywa spotka się z gorącym poparciem......
lesio jeep pisze:bo mimo ze sie nasmiewasz to raczej tobie i tobie podobnym konkurencija i swiadomy klijent nie pasuje
A w jakiej branży?drut pisze: dlatego co roku se podnosze ceny o 50%
w tej o ktorej jest niniejszy tematHinek pisze:A w jakiej branży?drut pisze: dlatego co roku se podnosze ceny o 50%
Lesio, chyba trochę nie "chwyciłeś"lesio jeep pisze:widzisz teraz nastala demokracija sracjia i klijent nie musi stac w kolejce i kupowac wszystko co do GieEsu rzucili takie czasy nawet kierowniczki gieesy nie trzeba znac bo mimo ze sie nasmiewasz to raczej tobie i tobie podobnym konkurencija i swiadomy klijent nie pasujeHinek pisze:Nareszcie ludziom łuski z oczu spadły! Każdy teraz może przekonać się że słuszna była działalność Inspekcji Robotniczo-Chłopskiej! Cenny mają być społecznie sprawiedliwe a nie wyssane z brudnego palucha przedsiębiorcy lub innego za przeproszeniem kułaka![]()
I druga sprawa, która tu się wyłania.
Przy organizacji imprez należy wprowadzić dopłaty dla rodzin wielodzietnychNie może być tak, że prześladuje się tych, co spełnili obywatelski prokreacyjny obowiązek - a foruje samolubów mających w nosie przyszłość narodu. Najlepszym rozwiązaniem byłoby powołanie na forum komisji społecznej, która ustalałaby ceny na imprezy tu reklamowane. Komisja taka powinna też zająć się problemem cen imprez organizowanych poza forum. Po otrzymaniu informacji o takiej "drogocennej" imprezie przekazywałaby informacje w imieniu naszego forum do odpowiedniego US - że prawdopodobnie popełniane jest przestępstwo karno-skarbowe....
Jednocześnie proponuję wprowadzić składkę dla wszystkich forumowiczów celem utworzenie funduszu na dopłaty dla tych których nie stać na wyjazdy...Jetem pewien że taka inicjatywa spotka się z gorącym poparciem......
czegos tu nie kumam - takis sprytny i tak sie wydymac dales http://forum4x4.pl/viewtopic.php?f=5&t=85356drut pisze:tak czytam te 9 stron, a ze temat znam od podszewki to widze ze nic sie w spoleczenstwie nie zmienia od lat![]()
dlatego co roku se podnosze ceny o 50%
ok, czyli tylko w adwokata maciwode sie bawisz...drut pisze:a gdzie wyczytales ze to MNIE wydymal ktos?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość