XVI Maramuresz Classic - Karpaty rumuńskie - 1-8.10.2011
Moderator: Misiek Bielsko
Re: XVI Maramuresz Classic - Karpaty rumuńskie - 1-8.10.2011
widzisz, Miśku - nasze Mazowsze to kraina szczęśliwych blacharzy - oni czasu nie liczą...

SAMIK LILA-LONG - very special edition 
WARKA-TEAM

WARKA-TEAM
- domel_syncro
- Kontaktowanie:
czasem puka..ale i tak jade.. juz siły nie mam do tej maszyny/MultiCars pisze:Domel -puka?
LRy jadą, to pociągnądomel_syncro pisze: czasem puka..ale i tak jade.. juz siły nie mam do tej maszyny/

btw. pozdrawiam "parkingowego sąsiada"

LR Rendzi stajla 

- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Eee.... to nie tylko Mazowsze, u nas dokładnie to samo, tylko pewnie taniej się czekaShe pisze:widzisz, Miśku - nasze Mazowsze to kraina szczęśliwych blacharzy - oni czasu nie liczą...

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
wszyscy blacharze tacy sami są.
#noichuj
- domel_syncro
- Kontaktowanie:
Tyż pozdrawiam.TRAWOLT pisze:LRy jadą, to pociągnądomel_syncro pisze: czasem puka..ale i tak jade.. juz siły nie mam do tej maszyny/![]()
![]()
btw. pozdrawiam "parkingowego sąsiada"![]()

Jutro chyba zakończe temat pukania.dwumas idzie do lamusa.

tylko mało czasu a wyjazd już tuż tuż /
a jest tu gdzieś na forum jakaś grupa wsparcia dla sfrustrowanych właścicieli aut "w robocie"?czesław&jarząbek pisze:wszyscy blacharze tacy sami są.

WARKA-TEAM

WARKA-TEAM
ja dziś przedni wał zawiozłem do przeróbki, na piątek ma być ... ponoćdomel_syncro pisze:tylko mało czasu a wyjazd już tuż tuż /

z tego co wiem, z w-wy lecą 4 auta, więc w czym problem? pchaj się do któregoś auta i zapominaj o blacharzach, pracy, rzeczywistości ...She pisze:a jest tu gdzieś na forum jakaś grupa wsparcia dla sfrustrowanych właścicieli aut "w robocie"?

LR Rendzi stajla 

Nosz qur............... wlasnie mi pilot powiedzial ze nie jedzie...
Ma moze ktos ochote?
Ma moze ktos ochote?
spoko, mamy już zajebistą maszynkę na wyjazd (a do tego już zaprawioną w "maramureszowych" bojach - ha!TRAWOLT pisze:z tego co wiem, z w-wy lecą 4 auta, więc w czym problem? pchaj się do któregoś auta i zapominaj o blacharzach, pracy, rzeczywistości ...![]()

WARKA-TEAM

WARKA-TEAM
Znaczy się "grupa wsparcia" się znalazła. I było co tak się frustrować?She pisze: spoko, mamy już zajebistą maszynkę na wyjazd (a do tego już zaprawioną w "maramureszowych" bojach - ha!)

LR Rendzi stajla 

She pisze:spoko, mamy już zajebistą maszynkę na wyjazd (a do tego już zaprawioną w "maramureszowych" bojach - ha!TRAWOLT pisze:z tego co wiem, z w-wy lecą 4 auta, więc w czym problem? pchaj się do któregoś auta i zapominaj o blacharzach, pracy, rzeczywistości ...![]()
)
Jak się postaracie z Agą to bedziemy robić relację online

http://warka-team.pl/
My już na miejscu, piękny czas, 11 godzin, psy sie wyspały i właśnie dostają korby... Szerokości reszcie! Do wiadomości tych co nie zostali do końca...ostatnia noc w deszczu... udało się Wam!!! 

Akwarium... też zielone...
Dziekuje za wysmienita zabawe -jak co rok. Szkoda tylko ze gdzieś cisnienie oleju zaniklo..., jednak kto z Was był w Rumunii w jednym czasie dwoma swoimi autami na raz.

- domel_syncro
- Kontaktowanie:
Dzieki wielkie za mile spędzony czas.
co tu pisać trzeba było tam być . 

o prosze... i Domel dojechałdomel_syncro pisze:Dzieki wielkie za mile spędzony czas.co tu pisać trzeba było tam być .

- domel_syncro
- Kontaktowanie:
Halny szarpanyCocta pisze:o prosze... i Domel dojechałdomel_syncro pisze:Dzieki wielkie za mile spędzony czas.co tu pisać trzeba było tam być .
Halny po drodze wiał?

Właśnie jadę zakupić turbo

bo ja wiem czy się udałoCocta pisze:Do wiadomości tych co nie zostali do końca...ostatnia noc w deszczu... udało się Wam!!!

mawiają, że wszystko zależnie jest od punktu widzenia, a w moim odczuciu Ci co "nie zostali do końca" nie mieli bałwanka

"cztery pory roku" - chyba mam szczęście (lub pecha) zahaczając znów o letnio-jesienno-zimowy maramuresz

generalnie

LR Rendzi stajla 

paru fotkuf na zachętę
http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id= ... 1=trawolt2
ps. tylko ten fotosik to się trochę ładuje, więc cierpliwości
a i wszyćkich superprofesjonalistów z aksamitnym podniebieniem ostrzegam, że fotki robione superhiperwypaśną ... komórką

a i wszyćkich superprofesjonalistów z aksamitnym podniebieniem ostrzegam, że fotki robione superhiperwypaśną ... komórką

LR Rendzi stajla 

o jaaaa!!! ale czadTRAWOLT pisze:Ci co "nie zostali do końca" nie mieli bałwanka![]()
![]()

nie wiem - koło zera, a może kilka stopni poniżej? śnieg raczej mokry, więc niedużoCocta pisze:od 34 stopni na plusie do ilu na minusie?
niemniej zmoczone na dole mżawką pióra wycieraczek, na szczycie przymarzły i trzeba było je rozruszać

LR Rendzi stajla 

Jakoś u mnie link nie robi... Pokażcie jakieś fajne zdjęcia, bo muszę ukochaną na wyjazd namówićTRAWOLT pisze:paru fotkuf na zachętę
a i wszyćkich superprofesjonalistów z aksamitnym podniebieniem ostrzegam, że fotki robione superhiperwypaśną ... komórką![]()

Włóczykij po Roztoczu 

będą będądanti pisze:Pokażcie jakieś fajne zdjęcia, bo muszę ukochaną na wyjazd namówić

Tobie też umarło turbo w Rumunii?domel_syncro pisze:Halny szarpanyCocta pisze:o prosze... i Domel dojechałdomel_syncro pisze:Dzieki wielkie za mile spędzony czas.co tu pisać trzeba było tam być .
Halny po drodze wiał?
nie było tragedi. jednym susem do Polski. Gdyby wiał to bym szybciej dojechał... a tak to max 81km/h na płaskim. z górki szedł jak demon.
Właśnie jadę zakupić turbo
Jakieś fatum chyba?
suzuki vitara 1.6 (SZARA EMINENCJA)
Suzuki Vitara 2.0 (BŁĘKITNY GROM )
T4 syncro -wyprawowy.
Suzuki Vitara 2.0 (BŁĘKITNY GROM )
T4 syncro -wyprawowy.