na FaceBooku już jest pierwsza setka zdjęćCocta pisze:będą będądanti pisze:Pokażcie jakieś fajne zdjęcia, bo muszę ukochaną na wyjazd namówićnarobiliśmy z Miśkiem 400 czy 500 fotek
coś się wybierze.

Moderator: Misiek Bielsko
na FaceBooku już jest pierwsza setka zdjęćCocta pisze:będą będądanti pisze:Pokażcie jakieś fajne zdjęcia, bo muszę ukochaną na wyjazd namówićnarobiliśmy z Miśkiem 400 czy 500 fotek
coś się wybierze.
że w sensie co...znowu sie razem prowadzacie?Cocta pisze: narobiliśmy z Miśkiem coś się wybierze.
oj Czesław Czesław... Ty jak coś wymyślisz...czesław&jarząbek pisze:że w sensie co...znowu sie razem prowadzacie?Cocta pisze: narobiliśmy z Miśkiem coś się wybierze.
marznięcia tyłka to ja mam na razie dosyćMisiek Bielsko pisze: Gdyby ktoś wyraził chęć uczestnictwa w edycji zimowej, walcie na priva![]()
jakiego marznięcia? przecie lato było i żałowałem, że krótkich spodenek i sandałków nie wziąłemShe pisze:marznięcia tyłka to ja mam na razie dosyć![]()
może do tego czasu blacharz odda Ci samochódShe pisze:marznięcia tyłka to ja mam na razie dosyćale wiosną zwykle marzec mam wolny - więc jakby co się szykowało...
Wy tam macie bliżej, to weźcie Janusza ścignijcie do raportuCocta pisze:a gdzie reszta zdjęć???
Krysia! Janusz! do raportu!
tak. Ponoć mają się z Miśkiem na fb.Cocta pisze:On chyba z Bielska nie?
Misiek Bielsko pisze:Enyłej, trzymam rękę na pulsie
juz normalnie zapomniałam że byliśmy w tej Rumunii...Misiek Bielsko pisze:Janusz jest zamotany, ale obiecał, że zrobi, co ma zrobić, tylko może to chwilkę potrwać... Enyłej, trzymam rękę na pulsie
Używam takiego. Bardzo dobry aparat tylko bateria gówniana. konieczne na pokładzie wyjście USB. trzeba dobrze go poznać aby w pełni wykorzystać.Piotr alias Kongo pisze:Samsung EX1
Głowna jak dla mnie zaleta aparatu to obiektyw o duzzzej jasności F/1.8 rozpisywać sie nie będe bo nie lubie. My się zastanawiamy nad zakupem bo i cena w necie dobra.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości