Coś w tym jest, przy ognisku jakiś taki spokojny był...Damian pisze:prawdziwa ludzka twarz, jakże odmienna od tej kreowanej pieczołowicie w internetach

Moderator: Misiek Bielsko
Coś w tym jest, przy ognisku jakiś taki spokojny był...Damian pisze:prawdziwa ludzka twarz, jakże odmienna od tej kreowanej pieczołowicie w internetach
każdego szkodaNamdan pisze:Napisałbym, że będę przychodził podlewać Twój grób gorzałką ale... zczeznę wcześniej
krytyki nie przyjmuję, bo obowiązku oglądania nie ma - ewentualnie zrobicie to na własne ryzykoandrzej:) pisze:Mimo wszystko czekamy, najwyżej skrytykujemy
Trzeba zmienić na 1080p i oglądać na całym ekranie.Misiek Bielsko pisze: jak sobie zmieniłem na 720, to panie... nowa jakość![]()
To i tak nieźle, ja całość obejrzałem na 360 i zastanawiałem się dlaczego momentami tak słabawo jest...Misiek Bielsko pisze:choć w połowie dopiero kapnąłem się, że mam domyslną rozdzielczość 240p, jak sobie zmieniłem na 720, to panie... nowa jakość![]()
To już niedługo...no może nie gopro ale cuś podobnego...z pewnościączesław&jarząbek pisze:strach pomyśleć co będzie gdy gopro trafi pod strzechy
Mam net z gsm, więc nie szalejęandrzej627 pisze:Trzeba zmienić na 1080p i oglądać na całym ekranie.Misiek Bielsko pisze: jak sobie zmieniłem na 720, to panie... nowa jakość![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość