Trasy Offroadowe dla początkujacych BF Goodrich
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Trasy Offroadowe dla początkujacych BF Goodrich
.
Ostatnio zmieniony ndz sty 19, 2014 5:12 pm przez қzh, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie siedzę na forum i NIE KORZYSTAM Z ŻADNEGO INNEGO NICKA
NIE PISAĆ DO MNIE PW
NIE PISAĆ DO MNIE PW
- Fiba
-
- Kontaktowanie:
Lepszy głupiec wędrujący po świecie od mędrca ,który siedzi w domu.
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
.
Ostatnio zmieniony ndz sty 19, 2014 5:12 pm przez қzh, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie siedzę na forum i NIE KORZYSTAM Z ŻADNEGO INNEGO NICKA
NIE PISAĆ DO MNIE PW
NIE PISAĆ DO MNIE PW
ad1 nuvi 1390қzh pisze:Olo dwa pytania
1. co to za model Garmina - to ten z TV ?
2. co to za mapa
ad2 chyba ump albo rybicki topo pomorze
- bartekbp01
-
Witam
Przejechałem ostatnio z rodzinką jedną z tras z przewodnika BFG(oryginał).Nie pamiętam teraz numeru trasy ale woj. śląskie i szlak orlich gniazd.Traska bardzo fajna , w porze suchej myślę że poziom łatwy do średniego. W porze deszczowej obawiam się że kilku odcinków nie dało by się zrobić na ATkach.
Kilka zastrzeżeń:
-minęło kilka lat od wydania przewodnika i dwa odcinki leśne z drogami szutrowymi stały się asfaltowe i o zgrozo są ścieżkami rowerowymi z zakazem wjazdu! Na pierwszą lądujemu gdzieś w połowie i nie możemy wiedzieć że to droga rowerowa , na drugi odcinek nie powinniśmy wjeżdżać z uwagi na ewidentny zakaz.
-w dwóch miejscach jest pomyłka w oznaczeniu i można pobłądzić( nie mam teraz roadbooka i nie mogę powiedzięć konkretnie) my nadrobiliśmy kilka kilometrów i trzeba było kombinować z metromierzem.
-wjazd na pustynie siedlecką a raczej na drogi ją okalające może być ryzykowny z uwagi na poruszające się po okolicy patrole na 35
a do tego przybyło tam mase scieżek i można się nieznacznie pogubić więc my odpuściłiśmy dwa znaki z roadbooka.
Poza tym trasa piękna i malownicza z fantastycznymi zamkami i atrakcjami, naprawdę godna polecenia
Przejechałem ostatnio z rodzinką jedną z tras z przewodnika BFG(oryginał).Nie pamiętam teraz numeru trasy ale woj. śląskie i szlak orlich gniazd.Traska bardzo fajna , w porze suchej myślę że poziom łatwy do średniego. W porze deszczowej obawiam się że kilku odcinków nie dało by się zrobić na ATkach.
Kilka zastrzeżeń:
-minęło kilka lat od wydania przewodnika i dwa odcinki leśne z drogami szutrowymi stały się asfaltowe i o zgrozo są ścieżkami rowerowymi z zakazem wjazdu! Na pierwszą lądujemu gdzieś w połowie i nie możemy wiedzieć że to droga rowerowa , na drugi odcinek nie powinniśmy wjeżdżać z uwagi na ewidentny zakaz.
-w dwóch miejscach jest pomyłka w oznaczeniu i można pobłądzić( nie mam teraz roadbooka i nie mogę powiedzięć konkretnie) my nadrobiliśmy kilka kilometrów i trzeba było kombinować z metromierzem.
-wjazd na pustynie siedlecką a raczej na drogi ją okalające może być ryzykowny z uwagi na poruszające się po okolicy patrole na 35

Poza tym trasa piękna i malownicza z fantastycznymi zamkami i atrakcjami, naprawdę godna polecenia
JEST WOJNA-SĄ STRATY była NIVdzięcznica 1.6 91r==>Granda Viertara 2,0HDi
CHREATIW TECHNOLOŻI
CHREATIW TECHNOLOŻI

Dzięki, dzięki. Tak się zastanawiam nad pojechaniem tam z rodzinkę.
Wczoraj byłem na Sieldleckiej i Patroli nie widziałem, fajnie tam jest.
Wczoraj byłem na Sieldleckiej i Patroli nie widziałem, fajnie tam jest.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.