Rumunia wrzesień
Moderator: Misiek Bielsko
Rumunia wrzesień
Planuje wyjazd ok.14 na tydzień, trochę terenu i zwiedzanie, może ktoś dołączy?
Andrzej
Re: Rumunia wrzesień
Ja tez kupiłem sobie fajne trampki. Kiedy biegamy?
Zbowid

- goralski
-
- Kontaktowanie:
Apropos trampek, ktoś nie chce sprzedać krótkiego gr-a? 

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
okolice

Nie sądzę bym zwiedził wsystko.
Hotelowo ? namiotowo ?
Rodzinnie czy tak ogólnie ?
***** USA
Nie ma sztywnego planu,przejazd przez góry Apuseni,Droga Transfogaraska,Braszów,Tura, Maramusz.Spanie raczej pensjonaty...może jakiś nocleg pod namiotem.Priv. ab482@wp.pl
Andrzej
Raczej tłumów nie będzie... Może ktoś robił podobną trasę i podpowie parę rad.
Andrzej
Jarek robił: https://www.youtube.com/watch?v=mPU80IvxDZ4
Zbowid

Byłeś, jesteś , będziesz ?
Najpierw do bólu,a później nie ma,że boli - NIEPRZEMAKALNI
Fotki
Fotki
pewnie, bosambybalbymsie
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
Hej 
Byłam w Rumunii w zeszłym roku, na początku listopada i pogodę mieliśmy taką, że na luzie można było w autach/namiotach spać. Mimo, że było tak z 11-15 stopni to odczuwalna temperatura była na tyle wysoka że można było się nawet myć w strumieniach.
Zweryfikujcie to jak dojedziecie, bo pensjonaty to bieda jak można na noc zatrzymać się w miejscu z widokiem na rumuńskie połoniny, a Maramuresz jest do tego wprost idealny

Byłam w Rumunii w zeszłym roku, na początku listopada i pogodę mieliśmy taką, że na luzie można było w autach/namiotach spać. Mimo, że było tak z 11-15 stopni to odczuwalna temperatura była na tyle wysoka że można było się nawet myć w strumieniach.
Zweryfikujcie to jak dojedziecie, bo pensjonaty to bieda jak można na noc zatrzymać się w miejscu z widokiem na rumuńskie połoniny, a Maramuresz jest do tego wprost idealny

Fuel on fire - burning tires - I'm ignited - motor discipline.
Za zimno. Lepiej Air BnB uzyc na takin wyjezdzie.
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
- lesio jeep
-
dzień dobry tez cie witamyAkasza pisze: ↑czw wrz 19, 2019 2:22 pmHej
Zweryfikujcie to jak dojedziecie, bo pensjonaty to bieda jak można na noc zatrzymać się w miejscu z widokiem na rumuńskie połoniny, a Maramuresz jest do tego wprost idealny![]()

czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
Nie zakładam kolejnego tematu, zapytam tu
Czy ta trasa https://pl.wikiloc.com/szlaki-off-road/ ... 9-41540344 jest legalna?
Przebiega przez park Apuseni
Czy ta trasa https://pl.wikiloc.com/szlaki-off-road/ ... 9-41540344 jest legalna?
Przebiega przez park Apuseni
Jak bardzo, bardzo, bardzo chcesz to sprawdze czy nimi jechalem. Chyba wszedzie bylem na legalu, przynajmniej w 18 roku.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
Jechałem połowę tej trasy, tą niższą, więc legalna. Na srzyżowaniu, gdzie drogi (moja i wiki) się rojeżdżają nie było zakazu. Co dalej było to nie wiem, ale wydaje mi się, że jest legalna. Byłem w wąwozie obok, zjcehałem cały, nawet nocowałem i zakazów nie było.
Wygląda fajnie.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
Ok, dzięki, spróbujemy, w razie draki będziemy negocjować, loczymy na to że dwa samochody na ATkach pozytywnie wpłyną na zastosowanie ewentualnej kary:)