aaaaaaaakubbaas pisze:no właśnie specjalnie... na jeden dzień a nawet dwa...![]()
kiedyś pisałem, że często Elbląg odwiedzam...
w piątek przyjazd a w niedziele odwrót...

Moderator: Misiek Bielsko
aaaaaaaakubbaas pisze:no właśnie specjalnie... na jeden dzień a nawet dwa...![]()
kiedyś pisałem, że często Elbląg odwiedzam...
w piątek przyjazd a w niedziele odwrót...
a nie mowielem....kubbaas pisze: dyskoteka na atekach mimo, że było "sucho" nie zawsze dała rade![]()
Buszdoktor pisze:Spoko, jeepy przodem, jak coś odpadnie to się nie zgubi![]()
Dzięki za przewodnictwo i do zobaczenia !
gdzie foty?andrzej:) pisze:No proszę, jeepy za przewodniki dyskotekU nas też tak dzisiaj było: zrobiłem nr 11 prowadząc za sobą dwie dyskoteki
Trasa ładna, w sam raz na rodzinny wypad, ale sucho jak pieprz i do zrobienia bulwarem/plaskaczem.....
w aparacie, ale ze trzy na krzyż więc nie warto się trudzić....LR_Olek pisze:gdzie foty?andrzej:) pisze:No proszę, jeepy za przewodniki dyskotekU nas też tak dzisiaj było: zrobiłem nr 11 prowadząc za sobą dwie dyskoteki
Trasa ładna, w sam raz na rodzinny wypad, ale sucho jak pieprz i do zrobienia bulwarem/plaskaczem.....
w sumie nie pomyślałem o tym, ale faktyczniegawer pisze:fajna praca przeglądanie forum
A ten zielony def ze światełkami na dachu? Obstawa czy co?kubbaas pisze:tu jeszcze troche fot z soboty:
https://picasaweb.google.com/1172364346 ... directlink
to daj cynk nastepną raząkubbaas pisze:nie - niestety...
zostawiam sobie na nastepny raz... jakos w zimie już na emtekach mam nadzieje...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość