Rajd nieustający Rumunia

Imprezy czysto turystyczne

Moderator: Misiek Bielsko

szwendała
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Rajd nieustający Rumunia

Post autor: szwendała » pt wrz 02, 2016 9:44 pm

Wybieramy się na trasę RO3 Rajdu w przyszłym tygodniu. Szukamy towarzyszy podróży na noclegi bo samotne są mało komfortowe gdy wyobraźnia zaczyna pracować i zagłusza rozum który mówi że to kraj bezpieczny i żadnego turysty nie ograbili ani nie zamordowali.

Awatar użytkownika
ZbychoS

Re: Rajd nieustający Rumunia

Post autor: ZbychoS » sob wrz 03, 2016 8:00 pm

szwendała pisze:Wybieramy się na trasę RO3 Rajdu w przyszłym tygodniu. Szukamy towarzyszy podróży na noclegi bo samotne są mało komfortowe gdy wyobraźnia zaczyna pracować i zagłusza rozum który mówi że to kraj bezpieczny i żadnego turysty nie ograbili ani nie zamordowali.
Od 24 września ... chętnie i z przyjemnością :)21 ...
Teraz zarabiam na wyjazdy.
***** USA

szwendała
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: szwendała » ndz wrz 04, 2016 8:19 am

Odkładam wyjazd, ponieważ chciałam zacząć od term węgierskich ale tam takie upały zapowiadają że to nie będzie przyjemne. Teraz skorzystamy łódkowo z mniej zatłoczonych mazur gdzie zapowiadają pogodę lepszą niż w lipcu.

Adam patrol
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Adam patrol » pn wrz 05, 2016 3:39 pm

Witam.
My wyjeżdżamy do Rumunii 08.09.2016r. To może coś wymyślimy razem. W razie czego podaję nr. tel. 604-535-245.
Pozdrawiam
Adam

szwendała
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: szwendała » wt wrz 06, 2016 9:52 pm

My teraz wygrzewamy się w termach Hajdukoboszlo i pojutrze ruszamu do Oradei na start trasy ale możemy dzień poczekać.

Awatar użytkownika
bert

Kontaktowanie:

Post autor: bert » wt wrz 06, 2016 9:56 pm

szwendała pisze: Odkładam wyjazd, ponieważ chciałam zacząć od term węgierskich ale tam takie upały zapowiadają że to nie będzie przyjemne. Teraz skorzystamy łódkowo z mniej zatłoczonych mazur gdzie zapowiadają pogodę lepszą niż w lipcu.

My teraz wygrzewamy się w termach Hajdukoboszlo i pojutrze ruszamu do Oradei na start trasy ale możemy dzień poczekać.
kobieta?
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania

Marcingalloper

Post autor: Marcingalloper » wt wrz 06, 2016 10:31 pm

W piątek późnym popołudniem ruszają moje kumple do RO, Patrole dwa. Chcą wystartować i dolecieć do Baia Mare z przystankami tylko na siusiu i tank :)21. W razie czego unikajcie ich, bo na drugie to oni powinni mieć kłopoty :)21 .
Dałem im ślad trasy z Repedea za tartakiem i mają atakować :)21 . Wróże powrót na lince albo lawecie :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczne niekomercyjne”