Rajd nieustający Rumunia
Moderator: Misiek Bielsko
Rajd nieustający Rumunia
Wybieramy się na trasę RO3 Rajdu w przyszłym tygodniu. Szukamy towarzyszy podróży na noclegi bo samotne są mało komfortowe gdy wyobraźnia zaczyna pracować i zagłusza rozum który mówi że to kraj bezpieczny i żadnego turysty nie ograbili ani nie zamordowali.
Re: Rajd nieustający Rumunia
Od 24 września ... chętnie i z przyjemnościąszwendała pisze:Wybieramy się na trasę RO3 Rajdu w przyszłym tygodniu. Szukamy towarzyszy podróży na noclegi bo samotne są mało komfortowe gdy wyobraźnia zaczyna pracować i zagłusza rozum który mówi że to kraj bezpieczny i żadnego turysty nie ograbili ani nie zamordowali.

Teraz zarabiam na wyjazdy.
***** USA
Odkładam wyjazd, ponieważ chciałam zacząć od term węgierskich ale tam takie upały zapowiadają że to nie będzie przyjemne. Teraz skorzystamy łódkowo z mniej zatłoczonych mazur gdzie zapowiadają pogodę lepszą niż w lipcu.
-
- jestem tu nowy...
Witam.
My wyjeżdżamy do Rumunii 08.09.2016r. To może coś wymyślimy razem. W razie czego podaję nr. tel. 604-535-245.
Pozdrawiam
Adam
My wyjeżdżamy do Rumunii 08.09.2016r. To może coś wymyślimy razem. W razie czego podaję nr. tel. 604-535-245.
Pozdrawiam
Adam
My teraz wygrzewamy się w termach Hajdukoboszlo i pojutrze ruszamu do Oradei na start trasy ale możemy dzień poczekać.
kobieta?szwendała pisze: Odkładam wyjazd, ponieważ chciałam zacząć od term węgierskich ale tam takie upały zapowiadają że to nie będzie przyjemne. Teraz skorzystamy łódkowo z mniej zatłoczonych mazur gdzie zapowiadają pogodę lepszą niż w lipcu.
My teraz wygrzewamy się w termach Hajdukoboszlo i pojutrze ruszamu do Oradei na start trasy ale możemy dzień poczekać.
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
-
-
W piątek późnym popołudniem ruszają moje kumple do RO, Patrole dwa. Chcą wystartować i dolecieć do Baia Mare z przystankami tylko na siusiu i tank
. W razie czego unikajcie ich, bo na drugie to oni powinni mieć kłopoty
.
Dałem im ślad trasy z Repedea za tartakiem i mają atakować
. Wróże powrót na lince albo lawecie 

Dałem im ślad trasy z Repedea za tartakiem i mają atakować