........Liroz pisze:Jak ktoś lubi robić jako tyły/tło i znajduje w tym satysfakcje, bo jedzie
"dla siebie" i takie tam, proszę bardzomi ta rola jakoś nie leży..

Moderator: Kosiarz
........Liroz pisze:Jak ktoś lubi robić jako tyły/tło i znajduje w tym satysfakcje, bo jedzie
nie mogę się powstrzymać...Liroz pisze:Jak ktoś lubi robić jako tyły/tło i znajduje w tym satysfakcje, bo jedzie
Kolego nie orientujesz się, to nie taki turystyk jak ci się kojarzy. Tam są 3 rodzaje turystyka a ten jest najcięższy i jedzie po trasie sportu. Dopuszczone są w nim opony do 970 średnicy..margod pisze:, że na Ładogę jedziesz, a w turystyku startujesz, faktycznie fabrycznego jeepa na slikach będziesz miał szansę objechać
Kod: Zaznacz cały
A najwieksza mam frajde jak rozsmieszaja mie do łez cisnieniowcy którzy srają się jak im droge blukujesz zastanawiajac sie jak dojechac pod pieczatke. A oni swoimi pieknymi autami za gruby szmal muszą cisnąc na wynik i pokazac wszystkim jak sie jeździ. Szczerze mialem pare razy ochote szpadlem takim baranom łeb roztrzaskac.
Ja jedzę dla frajdy narazie, jak będe miał mozliwośc to bede walczył. Nie zazdroszcze niczego nikomu wrecz przeciwnie staram sie doceniac zdolnosci innych, pomysłowoc i wole walki.czaykowski pisze:na moje to po prostu pier..liszStachu-80 pisze:I ja wyraze swoja opinię.
albo zazdrościsz tym, którzy mają wiedzę, sprzęt i umiejętności na tyle wysokie by walczyć o podium.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość