skoro teraz nikt crv nie tjuninkuje to i za parę lat x5 czy innego sportage vol 5 nie będzie się dotykac
klunkier obleśny na resorzea iveco massif ? niby osobowka ale troche wiekszych gabaretowza 80tys za granica juz chyba idzie wyrwac?

Moderator: Mroczny
klunkier obleśny na resorzea iveco massif ? niby osobowka ale troche wiekszych gabaretowza 80tys za granica juz chyba idzie wyrwac?
Tylu sprzecznościom na raz może sprostać jedynie hummerAntyasfalt pisze: te kryteria to :
-rocznik powyżej 2004
-w ciągłej produkcji
-cena do 80 000 zł
-wybitnie antyasfaltowy charakter (broń boże jakaś "miejska terenówka" , czy "terenowa limuzyna"!!!)
-dzielność terenowa na poziomie na którym zatrzymać mnie mogą tylko ludzkie zabudowania, rzeka typu Wisła, albo zbyt gęsty las
-odpowiedni prześwit, wszelkie potrzebne blokady i reduktory, tak żeby jedyną modyfikacją pozafabryczną w którą będę musiał zainwestować była wyciągarka, snorkel i opony
-bezawaryjność
-niskie spalanie (max 12 ON w cyklu mieszanym)
...
najważniejsze są możliwości terenowe i bezawaryjność
Ma palić 12 litrówMaqlinka pisze: Tylu sprzecznościom na raz może sprostać jedynie hummer
oczywiście niektóre z tych kryteriów mogą być nieco nagięte...
Przecież nie napisał na ile km.Igor909 pisze:Ma palić 12 litrówMaqlinka pisze: Tylu sprzecznościom na raz może sprostać jedynie hummer
Suzuki cię sponiewierało a chcesz Land Rovera?Antyasfalt pisze:mam to gówno i jestem wręcz zażenowany - drugiego dnia po zakupie ugrzęzłem w błocie, a trzeciego zawisłem na podwoziu na pagórku.cordoba_2004 pisze:Grand Vitara
no to pomyślałem żeby coś z nim zrobić. I tak: włożenie większych kół = piłowanie błotników (ciekawe co sobie producent myślał zakładając ewidentnie za małe koła i projektując nadkola w taki sposób że nie da się założyć większych - czyżby przy designie suzuki pracowali idioci?) + jakieś części do reduktora (3000zł) żeby w ogóle pojechał na tych kołach + nowe amory i sprężyny (4000zł)
+ zestaw opon + snorkel + osłona podwozia + wyciągara - kolejne 5-6 tysięcy jak nie lepiej
a i tak byle patrol pamiętający prezydenturę wałęsy pojedzie lepiej od niego
taaaaaaAntyasfalt pisze:to nie są wcale wielkie wymagania ...
Defendera i serwisów ASO nie da się przebolećAntyasfalt pisze: jakoś to przeboleję
Nom to prawdaCrOOchy pisze:Honker![]()
a tak w ogole to długa ta zima jeszcze będzie bo takie tematy to już męczące się robią.
Igor909 pisze:Defendera i serwisów ASO nie da się przebolećAntyasfalt pisze: jakoś to przeboleję![]()
Ten samochód to zakała motoryzacji ....![]()
Kup Patrola
no, tak gdzieś w 83Nahen pisze:A co do Defa to przeca s aróżnice miedzy tymi z 1990 a 2005Podobno wspomaganie fajery gdzieś po drodze wsadzili
ciekawe czemu nie robią? nie chce im się, nie opłaca, robią to po złości?Antyasfalt pisze:to nie są wcale wielkie wymagania
większość producentów aut mogłaby z powodzeniem produkować małe, ekonomiczne i tanie terenowe potwory
boszsz..Antyasfalt pisze:do suzuki jimny nie przekonuje mnie jedynie mały silnik (1,5) , ja bym tam wsadził przynajmniej 1,8 albo 2 litry coby większe koła pociągnął chociaż
o to, toIgor909 pisze:
Kup Patrola
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości