tak tak, jak ktos kiedys madrze na tym forum napisal, dlugi moze wiecej. Jednak z doswiadczenia wiem, ze problemy z dlugim zaczynaja się gdy jest ciasno i trzeba sie przeciskac.dorota pisze:No nie wiem czy był pod wpływem moich feromonów ale GR jezdziłam i to nie raz. No i to własciwie on przekonał mnie do GRka bo wstepnie miała byc witarka. A co do wielkosci i długosci no to ma znaczenie
Kobiety w terenie...
Moderator: Mroczny
- JackY61
- Kontaktowanie:
- Żona GRUZINA
JackY61 pisze:tak tak, jak ktos kiedys madrze na tym forum napisal, dlugi moze wiecej. Jednak z doswiadczenia wiem, ze problemy z dlugim zaczynaja się gdy jest ciasno i trzeba sie przeciskac.dorota pisze:No nie wiem czy był pod wpływem moich feromonów ale GR jezdziłam i to nie raz. No i to własciwie on przekonał mnie do GRka bo wstepnie miała byc witarka. A co do wielkosci i długosci no to ma znaczenie

"niedaleko pada z woza... baba w woza konie w smiech"
pitolisz, dlugim GRem sie nie przeciskasz tylko sobie torujesz droge, przeszkody drewniane, stalowe, betonowe do 10 cm srednicy/grubosci klada sie bez problemuJackY61 pisze:tak tak, jak ktos kiedys madrze na tym forum napisal, dlugi moze wiecej. Jednak z doswiadczenia wiem, ze problemy z dlugim zaczynaja się gdy jest ciasno i trzeba sie przeciskac.dorota pisze:No nie wiem czy był pod wpływem moich feromonów ale GR jezdziłam i to nie raz. No i to własciwie on przekonał mnie do GRka bo wstepnie miała byc witarka. A co do wielkosci i długosci no to ma znaczenie

w koncu po to sie czolga kupuowalo

Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
- JackY61
- Kontaktowanie:
Suzi, no jakby Ci to powiedziec... no generalnie chlopie masz racje, tylko ja nie wiem czy my dokladnie o tym rozmawiamysuziXL pisze:pitolisz, dlugim GRem sie nie przeciskasz tylko sobie torujesz droge, przeszkody drewniane, stalowe, betonowe do 10 cm srednicy/grubosci klada sie bez problemu![]()
w koncu po to sie czolga kupuowalo

- Żona GRUZINA
- Żona GRUZINA
-
Kobiety dają radę
tak się bierze rozpęd z przeciwstoku aby wyjechać po luźnej nawierzchni
http://picasaweb.google.com/viola.deren ... 0674385906

tak się bierze rozpęd z przeciwstoku aby wyjechać po luźnej nawierzchni
http://picasaweb.google.com/viola.deren ... 0674385906
człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
- Evangelicus
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
to ja cóś napiszę bo na razie mam "plaskacza" (ale na nierównym też pojedzie) jeden mój znajomy określił go mianem "czołg". a chodzi o Mercedesa 123, popularną Beczkę. hmm... jak sobie kupię wymarzoną Gelę, to jak ją określi?
a co do kobiet za kierownicą to niw można przesądzać, która płeć jeździ lepiej. taka Martyna W. na ten przykład całkiem ładnie radzi sobie w różnym terenie; niektórzy inni dziennikarze motoryzacyjni (Mężczyźni) nie mogą sobie z tym poradzić.
WNIOSEK: prawie wszystko zależy od umiejętności, rozważania nad płcią zostawmy psychologom. i panu Freudowi

a co do kobiet za kierownicą to niw można przesądzać, która płeć jeździ lepiej. taka Martyna W. na ten przykład całkiem ładnie radzi sobie w różnym terenie; niektórzy inni dziennikarze motoryzacyjni (Mężczyźni) nie mogą sobie z tym poradzić.
WNIOSEK: prawie wszystko zależy od umiejętności, rozważania nad płcią zostawmy psychologom. i panu Freudowi

Mercedes W123 200D, Mercedes W123 240D, GD 290/300 (jeszcze u kogoś, od kogo odkupię, hehe)
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie: