dżip żyje.... dżip pijeGrabo pisze:Pewnie za dużo pali

Moderator: Mroczny
dżip żyje.... dżip pijeGrabo pisze:Pewnie za dużo pali
Nie znasz się nic. Nie x5 tylko x4, dlatemu nazwa 4x4jradek pisze: Może jeszcze mu powiecie prawdę, tzn że jazda w terenie samochodem terenowym to są koszty eksploatacji osobówki x5, a jak masz pecha to x10.
a nie stosujesz kreatywnej rachunkowościjradek pisze:Niestety mam taką chorobę, że sobie dokładnie wszystko zapisuję i liczę.
Padżerak kosztuje mnie dokładnie 6,6x więcej niż osobówka za kilometr.
Fakt osobówką latam dużo, więc awarie amortyzują mi się na dużych przebiegach, terenówką mało, raptem raz, czasem dwa w miesiącu, ale jednak. Lepiej to wiedzieć zanim się kupi pierwszą terenówkę za dychę.
Też mam tę chorobę, GV wychodzi mi na poziomie skody sdi.jradek pisze:Niestety mam taką chorobę, że sobie dokładnie wszystko zapisuję i liczę.Padżerak kosztuje mnie dokładnie 6,6x więcej niż osobówka za kilometr.
Zaniepokój się dopiero jak kupi majtki za 600.jradek pisze:Kosmetyczka za 8 stów za 3 zabiegi?
suzi4WD pisze:Zaniepokój się dopiero jak kupi majtki za 600.jradek pisze:Kosmetyczka za 8 stów za 3 zabiegi?
![]()
Kup suzuki, taniej wychodzą.
suzi zamiast żony czy zamiast Padżeraka?Grabo pisze:Pewnie za dużo pali
No OK.jradek pisze:Niestety mam taką chorobę, że sobie dokładnie wszystko zapisuję i liczę.
Takayuki pisze:No OK.jradek pisze:Niestety mam taką chorobę, że sobie dokładnie wszystko zapisuję i liczę.
Ja mam na mnożnik wydatków sprawdzony sposób...
... nie mam osobówki, nie mam do czego porównywać, nie mam problemu
Na ten moment po kraju zrobiłem XL 7 przez rok 23 tysie przy średnim zużyciu paliwa ~ 7 ON.jradek pisze:Ja robie 22 tysi rocznie, nie stac mnie na taka jazde terenofka.
Potwierdzamsuzi4WD pisze: Koszty generują kurwidoły i bagna.
Ja lepiej... ~200 dni w roku dojazd do pracy po ok ~100km pętelka. Robota jak robota, ale co rok przetarg więc nie kalkuluje mi się kupno czegoś co będzie palić 5 a nie 11 jak Patrol, i ogarniać to mechanicznie - a muszę i mieć auto 100% pewne, bo jak nie dojadę to kary umowne czterocyfrowe/dobęjradek pisze: Ja robie 22 tysi rocznie, nie stac mnie na taka jazde terenofka.
A tak na serio to uwazam ze przyjemnosci trzeba sobie dawkowac (kokaina wodka sex) wtedy lepiej smakuja.
Kompletna bzdura. Widocznie nie jeździłeś Golfem R.Takayuki pisze:no i frajda z jazdy terenówką nawet po asfalcie większa niż jakimś golfem
Paczpan, moja subiektywna opinia o czymś to bzdura. Dobrze wiedziećRemredor pisze:Kompletna bzdura. Widocznie nie jeździłeś Golfem R.Takayuki pisze:no i frajda z jazdy terenówką nawet po asfalcie większa niż jakimś golfem
Widzisz - tak to już u nas jest, że kiedy wydaje Ci się, że jesteś szczęśliwy, to zaraz Cię ktoś uświadomi, że uja Ci się wydajeTakayuki pisze:Paczpan, moja subiektywna opinia o czymś to bzdura. Dobrze wiedziećRemredor pisze:Kompletna bzdura. Widocznie nie jeździłeś Golfem R.![]()
Golfem nie jeździłem, innymi płaskimi mocnymi owszem. Mimo iż rozumiem co się ludziom w nich podoba i doceniam finezję pewnych rozwiązań technicznych, te 100km do pracy wożę się z bananem na gębie starym patrolem, a czasem jak mam czas to nawet uzą dla przyjemności. I nie zamieniłbym ich za nic zbliżonego pokrojem do rzeczonego Golfa. Zapamiętam jednak, że ta moja radocha to bzdura
choćbyś się posrał to golf pozostanie golfemRemredor pisze:Kompletna bzdura. Widocznie nie jeździłeś Golfem R.Takayuki pisze:no i frajda z jazdy terenówką nawet po asfalcie większa niż jakimś golfem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości