4x4 w benzynie
Moderator: Mroczny
Re: 4x4 w benzynie
Świetny wybór. Wszyscy Ci będą zazdrościć.
Zbowid

-
- jestem tu nowy...
Blazer-bulwar? kup Corvette 4x4 i podnieś nieco przynajmniej nie będzie tak gnić .....
Za 20kzl?Aleksander777 pisze: ↑wt lip 21, 2020 7:55 amBlazer-bulwar? kup Corvette 4x4 i podnieś nieco przynajmniej nie będzie tak gnić .....

fajny jaktajmer ale nie materiał na czochranie..Fikol69 pisze: ↑wt lip 21, 2020 7:25 amTutaj chodzi o dostępność samochodu do bazy, wybór padł na blazera 4.3, większa dostępność gratów i mozliwosci wzmocnienia silnika czy skrzyni. Łatwo go podnieść nawet o 6”. Auto w dobrym stanie bez problemu kupię w PL. O lansie nie myślałem, ale faktycznie się nada:)
uwierz. mialem. Mam jeszcze zwłoki jednego.
A jak już kupisz to Ci sprzedam skrzynię, silnik i opakowanie
W wolnej chwili poczytaj jak tam napęd na przód
Zakup powinien zadowolić kupującego więc dajcie mu kupić co tam mu się podoba
a wpadł tu na forum przecież nie tyle po konstruktywną radę co sobie pokorespondować 

Masz na myśli Sterowanie podciśnieniem, czy coś innego?Mroczny pisze: ↑wt lip 21, 2020 9:09 amfajny jaktajmer ale nie materiał na czochranie..Fikol69 pisze: ↑wt lip 21, 2020 7:25 amTutaj chodzi o dostępność samochodu do bazy, wybór padł na blazera 4.3, większa dostępność gratów i mozliwosci wzmocnienia silnika czy skrzyni. Łatwo go podnieść nawet o 6”. Auto w dobrym stanie bez problemu kupię w PL. O lansie nie myślałem, ale faktycznie się nada:)
uwierz. mialem. Mam jeszcze zwłoki jednego.
A jak już kupisz to Ci sprzedam skrzynię, silnik i opakowanie
W wolnej chwili poczytaj jak tam napęd na przód
Mialem Blazera 4,3 V6 model S10.Ze 25 lat temu.
Z zalączaniem przodu byl wieczny problem. A auto wtedy było w miarę świeże . Sam go z Kanady ściągalem.
Na rajdzie u Bikla w Kaliszu na delikatnym podjeździe atak rozsadził obudowę przedniego mostu.
Rozstalem się z nim bez żalu.
Z zalączaniem przodu byl wieczny problem. A auto wtedy było w miarę świeże . Sam go z Kanady ściągalem.
Na rajdzie u Bikla w Kaliszu na delikatnym podjeździe atak rozsadził obudowę przedniego mostu.
Rozstalem się z nim bez żalu.
-
- jestem tu nowy...
U mnie często bywają Blazery i Trailblazery , nikt w terenie tego nie tłucze(z tych co przyjeżdżają) bo to delikatne mimo że na ramach , to raczej uspokojona terenówka w góry niż w teren......Ciągle prądy naprawiam , wypadanie zapłonu i inst gazowe , za mechanikę się nie chcę brać bo się tego z warsztatu nie pozbędę:)
chyba że cygańskie złote klamki zamówisz do szewiego

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
jeszcze poszukam informacji, ale jeden atak co wyszedł bokiem na rajdzie i zagazowane złomki mnie nie wystraszyły jak narazie 

to ja mam pomysł
kup blazera 4.3
świetny wóz, części tanie, wiedza dostępna. Paczka z usa idzie 3 dni, auto proste, na ramie
teraz jest ok?
kup blazera 4.3
świetny wóz, części tanie, wiedza dostępna. Paczka z usa idzie 3 dni, auto proste, na ramie
teraz jest ok?
No przecież już pisałem, że świetny wybór. Nie znacie się.
Zbowid

ok. 180km i 250 niutków w benzynie, biedy nie ma, no i mnóstwo możliwości modyfikacji jak przy każdym amerykański V. Pomimo sceptycznego podejścia niektórych widzę w tym sens 

Ostatnio dosyć modne jest pytanie innych w momencie gdy zna się odpowiedź.
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
Ty tak serio

Nie mam jeepa
samurai 

do jazdy wkoło komina, ewentualnie raz w roku gdzieś za granicę, nie ma to być samochód na rajd polski:) Vitara nie przemawia do mnie, stary japończyk to dla mnie większa skarbonka niż amerykaniec.