Pytanie poczatkijącego

chyba wiadomo o co chodzi....

Moderator: Mroczny

klucz13

Kontaktowanie:

Post autor: klucz13 » ndz paź 16, 2005 6:07 pm

Z autem to jak z kobietą jak nie pobędziesz i nie poznasz to nie wiesz czy ci pasi a to że jednemu szatynka drugiemu ruda a trzeciemu blondi to rzecz gustu i żadne" dobre rady" nic nie pomogą :)21
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

Awatar użytkownika
Rysiu

Post autor: Rysiu » ndz paź 16, 2005 6:21 pm

klucz13 pisze:Z autem to jak z kobietą jak nie pobędziesz i nie poznasz to nie wiesz czy ci pasi a to że jednemu szatynka drugiemu ruda a trzeciemu blondi to rzecz gustu i żadne" dobre rady" nic nie pomogą :)21
Prawda ! mnie zafascynowało G to kupiłem nadal jestem oczarowany :)22 ale po płaceniu za remont mostu :o .... teraz wybrałbym patrola...

Awatar użytkownika
suziXL

Post autor: suziXL » ndz paź 16, 2005 9:40 pm

Rysiu pisze:
klucz13 pisze:Z autem to jak z kobietą jak nie pobędziesz i nie poznasz to nie wiesz czy ci pasi a to że jednemu szatynka drugiemu ruda a trzeciemu blondi to rzecz gustu i żadne" dobre rady" nic nie pomogą :)21
Prawda ! mnie zafascynowało G to kupiłem nadal jestem oczarowany :)22 ale po płaceniu za remont mostu :o .... teraz wybrałbym patrola...
...do czasu remontu mostu... :)21
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).

Awatar użytkownika
Rysiu

Post autor: Rysiu » ndz paź 16, 2005 10:52 pm

suziXL pisze:
Rysiu pisze:
Ale jak dopne przód przy wykrzyżu to miłość się budzi na nowo ,
a remont mostu był mimo wszystko tańszy niż zakup blokady :)23 ARB

Awatar użytkownika
suziXL

Post autor: suziXL » ndz paź 16, 2005 11:01 pm

Rysiu pisze:
suziXL pisze:
Rysiu pisze: Prawda ! mnie zafascynowało G to kupiłem nadal jestem oczarowany :)22 ale po płaceniu za remont mostu :o .... teraz wybrałbym patrola...
hihi, chodzilo mi o to, ze pewnikiem patrolatez bys kochal do czasu remontu mostu, glowicy, albo innego badziewia

z miloscia tak juz jest, przychodzi i odchodzi, z czasem pozostaje przywiazanie, przyzwyczajenie, przyjazn i takie tam :)21
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).

Awatar użytkownika
Rysiu

Post autor: Rysiu » pn paź 17, 2005 12:14 am

suziXL pisze:
Rysiu pisze:
suziXL pisze:...do czasu remontu mostu... :)21
hihi, chodzilo mi o to, ze pewnikiem patrolatez bys kochal do czasu remontu mostu, glowicy, albo innego badziewia

z miloscia tak juz jest, przychodzi i odchodzi, z czasem pozostaje przywiazanie, przyzwyczajenie, przyjazn i takie tam :)21
Pewnikiem tak tylko że pełen remont mostu w patrolu to około 1500 a same uszczelki , manszety , uszczelniacze i jeszcze kilka drobiazgów do do przedniego mostu w G kosztuje wiecej :)16

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jazda w terenie”