Pytanie poczatkijącego
Moderator: Mroczny
Prawda ! mnie zafascynowało G to kupiłem nadal jestem oczarowanyklucz13 pisze:Z autem to jak z kobietą jak nie pobędziesz i nie poznasz to nie wiesz czy ci pasi a to że jednemu szatynka drugiemu ruda a trzeciemu blondi to rzecz gustu i żadne" dobre rady" nic nie pomogą

...do czasu remontu mostu...Rysiu pisze:Prawda ! mnie zafascynowało G to kupiłem nadal jestem oczarowanyklucz13 pisze:Z autem to jak z kobietą jak nie pobędziesz i nie poznasz to nie wiesz czy ci pasi a to że jednemu szatynka drugiemu ruda a trzeciemu blondi to rzecz gustu i żadne" dobre rady" nic nie pomogąale po płaceniu za remont mostu
.... teraz wybrałbym patrola...

Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
Ale jak dopne przód przy wykrzyżu to miłość się budzi na nowo ,suziXL pisze:...do czasu remontu mostu...Rysiu pisze:Prawda ! mnie zafascynowało G to kupiłem nadal jestem oczarowanyklucz13 pisze:Z autem to jak z kobietą jak nie pobędziesz i nie poznasz to nie wiesz czy ci pasi a to że jednemu szatynka drugiemu ruda a trzeciemu blondi to rzecz gustu i żadne" dobre rady" nic nie pomogąale po płaceniu za remont mostu
a remont mostu był mimo wszystko tańszy niż zakup blokady

hihi, chodzilo mi o to, ze pewnikiem patrolatez bys kochal do czasu remontu mostu, glowicy, albo innego badziewiaRysiu pisze:Ale jak dopne przód przy wykrzyżu to miłość się budzi na nowo ,suziXL pisze:...do czasu remontu mostu...Rysiu pisze: Prawda ! mnie zafascynowało G to kupiłem nadal jestem oczarowanyale po płaceniu za remont mostu
a remont mostu był mimo wszystko tańszy niż zakup blokadyARB
z miloscia tak juz jest, przychodzi i odchodzi, z czasem pozostaje przywiazanie, przyzwyczajenie, przyjazn i takie tam

Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
Pewnikiem tak tylko że pełen remont mostu w patrolu to około 1500 a same uszczelki , manszety , uszczelniacze i jeszcze kilka drobiazgów do do przedniego mostu w G kosztuje wiecejsuziXL pisze:hihi, chodzilo mi o to, ze pewnikiem patrolatez bys kochal do czasu remontu mostu, glowicy, albo innego badziewiaRysiu pisze:Ale jak dopne przód przy wykrzyżu to miłość się budzi na nowo ,suziXL pisze:...do czasu remontu mostu...
a remont mostu był mimo wszystko tańszy niż zakup blokadyARB
z miloscia tak juz jest, przychodzi i odchodzi, z czasem pozostaje przywiazanie, przyzwyczajenie, przyjazn i takie tam