Oceniać Policji nie będę, tym bardziej nie w głowie mi akcje typu odszkodowania, oczernianie, czy insynuacji że Policja kłamie w artykule.
Choć z racji wykształcenia to może i powinienem

Moderator: Mroczny
Albert sorry, że wracam do tematu (ale nie po to żeby się sprzeczać) tylko ot tak dla ciekawościAlbert_N pisze:jednakowoz nadal uwazam, ze patrolowanie smiglowcem rozlewisk wisly to nic zlegomam nadzieje, ze jacys wedkarze-smieciarze tez by dostali analogiczny mandacik.
przez taką "propagandę" usiłują udowodnić i uzasadnić, że śmigłowiec jest niezbędny w tym miejscu - wiesz muszą się wykazać przed władnymiDamian pisze:ja tam na pracy policjantów się nie znam, ale skoro Paszczakowi nie wlepili mandatu za jazdę po rezerwacie (bo go tam nie ma), a zamieszczają taką informację na swoich stronach wraz ze zdjęciami, to jest to czyste kurestwo w imię eko-lansu
wcale bym się nie zdziwiłDamian pisze:liczą na dyplom od fundacji ja-wisła, czy co?
Wiem, sam kiedyś mandat dostałem w tym miejscuTRAWOLT pisze: btw. nad kanałkiem żerańskim jest zrobiony pas dla BUS-ów, codziennie stoi tam policja, wiesz dlaczego? - bo MZK im za to płaci
trzeba wcześniej przed torami skręcić w prawo na zjazd i jechać do końca w kierunku Białołęki, potem w lewo przez przejazd i wylatujesz przy Mehoffera czy jak tam się ona nazywaDamian pisze:Oczywiście wcześniejszego skrętu na Tarchomin nie ma, bo most idzie nad torami. Chore.
Albert nie rozumiemy sięAlbert_N pisze:Wiesz co Trawolt, nie chce mi sie dyskutowac z Toba na temat tego, czy smiglowiec jest potrzebny, czy nie... najlepiej zeby rzeke lodka wioslowa patrolowali, nie ? bo gdzies tam ktos tam nie ma, to i inni niech nie maja... TOPR tez moze chodzic na piechote, po co im smiglowiec ?
Wg mnie jest potrzebny dozor z powietrza i z wody. I komisariat rzeczny nie ma za wiele wspolnego z dzielnicowym gdzies tam
Albert ale jak się podejmuje decyzję że inwestujemy w lotnictwo to chyba logiczne jest że się nie kupuje za te pieniądze czołgów tylko np. samoloty czy obsługę naziemną lotnictwa.Albert_N pisze:to tak jakbys chcial przesunac czolgi do lotnictwa albo na odwrot, nie da sie, to sa odrebne jednostki i kazda ma taki sprzet, jaki uzna za potrzebny / jaki dostanie / na jaki ja stac . Nie da sie smiglowca z rzecznego nagle rzucic do wozenia dzielnicowych po domach
znaczy się Uazem po ostoi ptactwamontero pisze:Zanieczyszczanie środowiska!Rozjeżdżanie koryta rzeki!Brodzenie w wodzie!
Łapać ich!!!
http://rzeczny.policja.waw.pl/?page=Str ... =47&gid=15
![]()
![]()
spróbuj tu znaleźć info http://jawisla.pl/ tfumontero pisze:Jakby co to mnie tu nie było...
Ale może by zamieścili u siebie mapkę topograficzną rezerwatów wiślanych,tak jak zamieścili mapkę topo ,obszaru chronionego na zegrzu..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość