PickUP na budowe .. co wybrać ?? do 10 tyś PLN
Moderator: Mroczny
- cordoba_2004
-
Re: PickUP na budowe .. co wybrać ?? do 10 tyś PLN
no ale skąd wiecie może Kolega ma takie znajomości zagraniczne że z 15 tys skombinuje L200
Jest GV i jimny - Głodówka zbawia duszę i leczy ciało
nie trza miec zagramanicznych znajomosci co by se l200 ponizej 10tysi kupic.
http://moto.allegro.pl/item881835664_mi ... _l200.html
i nawet grozny dizajn jest, bo jest gwiazda szeryfa na boku
http://moto.allegro.pl/item881835664_mi ... _l200.html
i nawet grozny dizajn jest, bo jest gwiazda szeryfa na boku

nissan wd21 -> forek sf
GSX 1200 F
i tak dalej...
GSX 1200 F
i tak dalej...
- cordoba_2004
-
No i auto niezniszczalnie a nie jakieś nawary
Jest GV i jimny - Głodówka zbawia duszę i leczy ciało
Facet z wioski w której się buduję kupił w lecie takiego tarpana. Potem gdy jeździłem na budowę ciągle go widziałem na poboczu grzebiącego pod maską, czy pod spodem. Po paru tygodniach ściągali tarpana skądś traktorem i to był ostatni raz kiedy widziałem go w ruchu. Nie wiem czy tak jest ze wszystkimi tarpanami, ale ten zrobił na mnie odstraszające wrażenie.55555 pisze:-na budowę do zgnojenia i w tej kasie tylko to i nie kpie-całej reszty szkoda
Mój pickup naprawdę jeszcze nigdy mnie nie zawiódł, a używam go od roku na budowie i nie tylko, bo też do rekreacyjnej jazdy w lżejszym terenie, jak i na co dzień po mieście. Także polecam typowego solidnego pickupa- Campo, L200, Hilux, Nissan Pick-up, Mazda B itp. Campuś zwykle najtańszy.
Ostatnio zmieniony sob sty 16, 2010 5:20 pm przez Teigrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Campo B sportscab 4x4 2,5TD 1998r.
oraz dwie Lanczyjki
oraz dwie Lanczyjki
jakie masz koła i jakie jest spalanie realne?
Koła mam 29'' , do takich celów wystarczają, z resztą z większymi byłoby mu ciężej.Mroczny pisze:jakie masz koła i jakie jest spalanie realne?
A spalanie malutkie jak na takiego grzmota: Podczas jeżdżenia na budowę z miasta na wieś -po powiatowych i gminnych drogach w tym jeden duży podjazd i kilka małych wychodziło jakieś 7 litrów/100km czasem jechałem na pusto, czasem wiozłem ładunek w obie strony, czasem w jedną. Po mieście wychodzi ok 8 -9 l/100km. Teraz w po śniegu na obu napędach w ruchu mieszanym wychodzi ok. 10 -10,5 l/100km
Także autko jest bardzo oszczędne ale mocą też nie grzeszy, chociaż jako samobieżna taczka na budowę wystarcza, do jeżdżenia po polach i lasach też. A jak ktoś potrzebuje na autostrady, czy do typowego off roadu to jest też wersja 3.1, która z tego co wiem pali średnio ok 2 litry więcej.
Campo B sportscab 4x4 2,5TD 1998r.
oraz dwie Lanczyjki
oraz dwie Lanczyjki