I zawsze jest zima jakieś wolne miejsce parkingoweCLIMBER pisze:odnosnie zimy to mój gazik był jedyna fura która stała na parkingu pod szkoła rankiem po nocnej sniezycy nawet dyrektor z kapcia pomykał

Moderator: Mroczny
Grinch pisze:I zawsze jest zima jakieś wolne miejsce parkingoweCLIMBER pisze:odnosnie zimy to mój gazik był jedyna fura która stała na parkingu pod szkoła rankiem po nocnej sniezycy nawet dyrektor z kapcia pomykał
To także się nazywa reduktor a to że masz sterowanie elektroniczne to jest tylko dodatkowy bajerNajmłodszy_Gazowiec pisze:4h to w musso jest 4 high i jest to bieg do jazdy "normalnej" drugi to 4l i jest to bieg do jazdy terenowej . W musso nie masz reduktora tylko taki przełącznik
Tyle wiem
Powinna powstać na forum podstrona -wojtekd pisze:takie kawalki nadaja sie do klasyki forumNajmłodszy_Gazowiec pisze:4h to w musso jest 4 high i jest to bieg do jazdy "normalnej" drugi to 4l i jest to bieg do jazdy terenowej . W musso nie masz reduktora tylko taki przełącznik
Tyle wiem
Dobra mysl, takich kwiatkow mozna by tu troche znalezc.tomi_lee pisze:Powinna powstać na forum podstrona -wojtekd pisze:takie kawalki nadaja sie do klasyki forumNajmłodszy_Gazowiec pisze:4h to w musso jest 4 high i jest to bieg do jazdy "normalnej" drugi to 4l i jest to bieg do jazdy terenowej . W musso nie masz reduktora tylko taki przełącznik
Tyle wiem
"ZŁOTA CZCIONKA - KALSYKA FORUM4X4"
POZDRAWIAM
Tomek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości