Nie widuję tu w okolicy offroaderów, terenu z resztą też

Moderator: Mroczny
a nie prosciej bylo popchnac?vexx pisze:A ja kiedyś pojechałem wyciągnąć kolegę co alfą gt w błocie utknął. Kinetykiem lekkie szarpnięcie i wkręcane ucho od holowania się złamało. Wkręcił drugie - wyskoczyło, przy okazji szlifując gwint. Skończyły się durne pomysły, włączyło się myślenie. Alfe lewarkiem w góre, troche kamieni i po problemie
cvevyblazerk5 pisze:pojade zobaczyc nachwile nad morze . wiechałem na plaze zrobiłem kółko i sie zakopałem ,..................całe szczescie ze szybko wyjechalismy bo jeszcze z 500zl za jezdzenie po plazy by groziło.
Naprawdę superBłażejos pisze:Tylko 500zł mandatu bo też jeżdziłem ale mowili mi że więcej.
tyle dali mojemu kumplowi , ale moze dali mu najnisza ? moze jest wiencej ale napewno nie mniejBłażejos pisze:Śmierdząca sprawaTylko 500zł mandatu bo też jeżdziłem ale mowili mi że więcej.
No kup sobie łinczatrzeba kupić łincza, albo chociaż łopatę wozić w aucie
Na Kaszubash podobno byly ale bardzo dawno temuA ja bardzo poproszę o wyjaśnienie co to za "paprotki" tam rosną![]()
![]()
Na Kaszubach takich nie widziałam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość