po co ?

Moderator: Mroczny
art74 pisze:W turystyku to wózek musi się nadawać też do szybkich i długich przelotów doładowanym autem a na tym zawiasie to słabo cię widzę w okolicach 100km/h na łuku drogi asfaltowej nie wspominając o szutrach .
Po za tym przeciętny fabryczny LR na +2" sprinagach tak się krzyżuje bez żadnej łaski więc nie wiem skąd ta egzaltacja
...... Goń się !redzik pisze:art74 pisze:W turystyku to wózek musi się nadawać też do szybkich i długich przelotów doładowanym autem a na tym zawiasie to słabo cię widzę w okolicach 100km/h na łuku drogi asfaltowej nie wspominając o szutrach .
Po za tym przeciętny fabryczny LR na +2" sprinagach tak się krzyżuje bez żadnej łaski więc nie wiem skąd ta egzaltacja
Ło jak naskoczyl na mnie, jestes jakims fanbojem marki LR ?
nie wiem czemu moje auto drazni LR-owcow, juz 3 sie przywalił.![]()
![]()
a w moim wozie drabiniastm sa 2 czesci z range rovera, ale akurat takie, ze sie nie maja prawa zjebac.art74 pisze:...... Goń się !redzik pisze:art74 pisze:W turystyku to wózek musi się nadawać też do szybkich i długich przelotów doładowanym autem a na tym zawiasie to słabo cię widzę w okolicach 100km/h na łuku drogi asfaltowej nie wspominając o szutrach .
Ło jak naskoczyl na mnie, jestes jakims fanbojem marki LR ?
nie wiem czemu moje auto drazni LR-owcow, juz 3 sie przywalił.![]()
![]()
podpowiedzart74 pisze:Zgaduję że pewnie radiusy ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość