PŁYTKI CIERNE DO SZPERY - gdzie zregenerować/wykonać

chyba wiadomo o co chodzi....

Moderator: Mroczny

<S_T_R_D>
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

PŁYTKI CIERNE DO SZPERY - gdzie zregenerować/wykonać

Post autor: <S_T_R_D> » wt paź 16, 2007 1:06 pm

Witam
Nie orientuje się ktoś z was gdzie można zregenerować/wykonać płytki cierne (spiek) do szpery BMW E36 325). Z nowymi jest problem, ciężko dostać (o ile wogóle można). Pytałem na różnych forach i nic. Pytam również u was, na forum samochodów terenowych bo tutaj napędy to podstawa..

Mój samochód co prawda to nie terenówka ale przygotowywany do zabaw po płaskim: KJS, Super Sprint, itp.

Za wszelkie info z góry wielkie dzięki

Awatar użytkownika
Marci

Post autor: Marci » wt paź 16, 2007 8:07 pm

ja swego czasu putałem do swojego autobusu i cena mnie zabiła 230zł szt a mam i w tylnim moscie 28
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup :)21
790-71-74-74

Awatar użytkownika
gebels

Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej

Re: PŁYTKI CIERNE DO SZPERY - gdzie zregenerować/wykonać

Post autor: gebels » czw paź 18, 2007 3:26 pm

<S_T_R_D> pisze:Witam
Nie orientuje się ktoś z was gdzie można zregenerować/wykonać płytki cierne (spiek) do szpery BMW E36 325). Z nowymi jest problem, ciężko dostać (o ile wogóle można). Pytałem na różnych forach i nic. Pytam również u was, na forum samochodów terenowych bo tutaj napędy to podstawa..

Mój samochód co prawda to nie terenówka ale przygotowywany do zabaw po płaskim: KJS, Super Sprint, itp.

Za wszelkie info z góry wielkie dzięki

Miras dorabiał gdzieś na Śląsku poszukaj na forum Nissana postów o LSD
Czwarte serce :cry:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jazda w terenie”