Hey
miło, że o mnie pamiętacie
żeby wyjaśnić:
1.rezerwatu tam nie ma, jest to potwierdzone przez:
a. Urząd Gminy w postaci map
b.policję z "tego" śmigłowca oraz patrol samochodowy
2.jest to to samo miejsce, którym jechaliśmy na sylwestrze off-roadowym, bo wiemy, że tam rezerwatu niet
A teraz kilka słów o całej akcji

,
rzeczywiście to moja fota ale (tu nie wymienie kto robił, zresztą sam napisze) mam lepsze
faktycznie Panowie wylądowali foty zrobili, ALE SAMI WIEDZĄ ŻE W TYM MIEJSCU ŻADNEGO REZERWATU NIE MA.
Dodatkowo to nie oni wystawili mandat ale wezwany patrol samochodowy, który przyjechał uwaga terrano II na mtkach, panowi wyciągali mnie na kinetyku ale nie nie dali rady więc UWAGA

wyciągneli łopatę ze swojega auta i razem ze mną go wykopywali

btw jeden z nich jeździ na quadzie.
Też potwierdzili, że w tym miejscu nie ma zadnego rezerwatu.
Dla wymagających faktów merytorycznych/dowodów mandat (dostały go 2 auta) nie jest za jazdę w rezerwacie, kwoty nie podam bo by wszyscy to olali i jeździli tam non stop.
Taki sam dostaniesz jak zaparkujesz na trawie pod sklepem gdzie nie ma parkingu.
Nie chwale się całą historią ale wywołany do tablicy i widząc zalążki Sądu Ostatecznego gdzie sędziowie i ława to istne diamenty prawożądności

uznałem za stosowne to napisać.
No.
btw akcja miała miejsce w zeszłym roku.
P.S
do Panów Policjantów nic nie mam, słusznie postąpili i zachowali sie po ludzku w ramach swoich obowiązków
a cała akcja plus widok Policjantów wykopujących twój samochód - bezcenne za wszystko inne zapłacisz......