lekki teren
Moderator: Mroczny
lekki teren
witam!
od niedawna jestem posiadaczem terrano I i mam prośbę o podanie kilku miejsc w okolicach Warszawy gdzie można 'potrenować' na początek w lekkim terenie.
dzieki za informacje
maciek
od niedawna jestem posiadaczem terrano I i mam prośbę o podanie kilku miejsc w okolicach Warszawy gdzie można 'potrenować' na początek w lekkim terenie.
dzieki za informacje
maciek
a skąd mamy wiedzieć, że Ty nie jesteś jakiś policmajster, ekoterrorysta albo inszy strażnik teksasu, nie wyrywasz muchom skrzydełek, nie śmiecisz w lesie, nie palisz ognisk w lesie, nie wywozisz drzewa z lasu, pilnie się uczysz, jesteś szarmancki do kobiet i w ogóle wszyscy Cię kochają?rudy 102 pisze:to nie koniecznie bagno i błoto po pachy, coś na początek dla żółtodzioba 4X4

LR Rendzi stajla 

do policmajstra na szczęście mi daleko, za młodu muchom skrzydełka wyrwać sie zdarzyło no cóż i tak bywało,,,, no i szukam miejsca na 'pilną naukę w terenie' coby sie w temat po mału wdrażać :DTRAWOLT pisze:a skąd mamy wiedzieć, że Ty nie jesteś jakiś policmajster, ekoterrorysta albo inszy strażnik teksasu, nie wyrywasz muchom skrzydełek, nie śmiecisz w lesie, nie palisz ognisk w lesie, nie wywozisz drzewa z lasu, pilnie się uczysz, jesteś szarmancki do kobiet i w ogóle wszyscy Cię kochają? :roll: :Drudy 102 pisze:to nie koniecznie bagno i błoto po pachy, coś na początek dla żółtodzioba 4X4 :D
[quote="TRAWOLT]a skąd mamy wiedzieć, że Ty nie jesteś jakiś policmajster, ekoterrorysta albo inszy strażnik teksasu, nie wyrywasz muchom skrzydełek, nie śmiecisz w lesie, nie palisz ognisk w lesie, nie wywozisz drzewa z lasu, pilnie się uczysz, jesteś szarmancki do kobiet i w ogóle wszyscy Cię kochają?
[/quote]
Jak sie pośpieszysz to w Wawie lekki teren jest na budowie metra. Bezpieczny ogrodzony teren. Błotko tylko po kolana. Much i komary na tym terenienie podlegają jedynie minitorowaniu. Lasek kończy sie przy Wolumenie. Koparka Cie nie dogonią. Same zalety.

Jak sie pośpieszysz to w Wawie lekki teren jest na budowie metra. Bezpieczny ogrodzony teren. Błotko tylko po kolana. Much i komary na tym terenienie podlegają jedynie minitorowaniu. Lasek kończy sie przy Wolumenie. Koparka Cie nie dogonią. Same zalety.
‘Nie jestem panem waszych sumień’ Zygmunt II August
no nie wiem, już chyba oblałeśrudy 102 pisze:muchom skrzydełka wyrwać sie zdarzyło

ale masz jeszcze szanse: otwierasz wpierw drzwi kobietom? mówisz wszystkim dzień dobry? od ilu lat nie pijesz? czy palisz papierosy? co miałeś/masz na świadectwie? ile jest półtora i półtora? za jaką opcją polityczną jesteś?
a tak w ogóle jak już wiedziesz tym swoim czołgiem 102 to kto po Tobie posprząta?

LR Rendzi stajla 

a wiesz, że offroad jest drogi? i że są dużo tańsze i przyjemniejsze sporty?rudy 102 pisze:w berka pojazdem + z saperką, kawałkiem taśmy i dobrym humorem... pewnie ze tak o to właśnie mi chodzi
a tak w ogóle to czy masz ustawione w radio rozgłośnię maryja? co sądzisz o ojcu naszym przełożonym? a wiesz, że jeżdżąc w terenie go niszczysz? jakie masz ciśnienie? wolisz brunetki czy blondynki? a masz jakieś fajne, młode i ładne koleżanki?

LR Rendzi stajla 

trapy widział??TRAWOLT pisze:co się wcinaszjpi pisze:Popytaj Kolegów forumowych, umów się, postaw browca i się ucz![]()
widzisz, że nawet nie odpowiedział na 1 zestaw pytań![]()
ładne nie
zwłaszcza kolor
pytanie do Kolegi Rudy102
co sądzisz o czerwonych kangurach?

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
nie mów że taki cherlawy jesteś, 17 kg to nie dużoTRAWOLT pisze:no widział, widziałjpi pisze:trapy widział??
ładne nie
zwłaszcza kolor
ale trochę ciężkawe - pewnie nie dałbym rady dźwignąć, bo ja cherlawy jestem![]()
a z dobierania kolorów to Ty chyba specjalny kurs brałeś co?![]()
a kolorek

przynajmniej pilot nie będzie mial problemów z nawigowaniem, z pewnością je zauważy

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
- kudlaty_bytom
-
- Kontaktowanie: