"Mechanik" w Patrolu 260
Moderator: Misiek Bielsko
- Altegradius
- Kontaktowanie:
"Mechanik" w Patrolu 260
Prosilbym o informacje na powyzszy temat.
Moze jakies linki ze schematem...
co z wyjsciem mocy?
nie wiem za bardzo jak do tego technicznie podejsc.
Jak ktos ma juz z taka pzrerobka doswiadczenie to prosze o jakies info, ktore moglybymi pomoc.
Z gory dziekuje.
Pozdrawiam
co z wyjsciem mocy?
Jak ktos ma juz z taka pzrerobka doswiadczenie to prosze o jakies info, ktore moglybymi pomoc.
Z gory dziekuje.
Pozdrawiam
w 100% popieram kolege SA, zdarzylo mi sie zatopic auta raz w bieszczadach-upalny dzien,laka...jak sie okazalo byla takie male bagienko w jednym miejscu pod trawa niewidoczne-dobrze ze do lasu bylo blisko, gdyby nie winch to cienko widze moje szanse...
Monterey RS 3,5
Monterey RS 3,0
Monterey LTD 3,1
Trooper 3,0 TOD
Grand Cherokee 6.2V8 Supercharged
Monterey RS 3,0
Monterey LTD 3,1
Trooper 3,0 TOD
Grand Cherokee 6.2V8 Supercharged
Re: "Mechanik" w Patrolu 260
Z wyjściem mocy to jest kanał taki sam jak GR-eAltegradius pisze:Prosilbym o informacje na powyzszy temat.
co z wyjsciem mocy?
Z gory dziekuje.
Pozdrawiam

Lepiej kombinuj z hydraulikiem

Ja popieram w 90%Marcin pisze:w 100% popieram kolege SA, zdarzylo mi sie zatopic auta raz w bieszczadach-upalny dzien,laka...jak sie okazalo byla takie male bagienko w jednym miejscu pod trawa niewidoczne-dobrze ze do lasu bylo blisko, gdyby nie winch to cienko widze moje szanse...
Jest całkiem inna jazda, ale nie mów mi że czasem nie idziesz na żywioł, no bo jak klęknię to zawsze jest winch

A ludzie bez wincha 10 razy się zastanowią jak przejechać, żeby nie wkleić. A potem jak są sami to rezygnują...
Czysta dusza, silna ręka.
Pamiętaj, żelazo nie klęka!!! V8
Pamiętaj, żelazo nie klęka!!! V8

- Altegradius
- Kontaktowanie: