Ramsey - gniazdo

elektryczne, mechaniczne i wynalazki domowej roboty...

Moderator: Misiek Bielsko

Awatar użytkownika
BABCIA I

Ramsey - gniazdo

Post autor: BABCIA I » czw gru 02, 2004 8:43 pm

Koledzy - Ratunku ! Jedziemy w gory na dwa dni,a ja zgubilem w garazu gniazdo do kabla-pilota Repa 8000. W gory bez Repa ? Brrrrrr. Zwlaszcza majac w smietniku mala ilosc bieznika.Mam nadzieje ze ktos sprzatal z Was ostatnio garaz i znalazl pod szafa gniazdo ,ktorego szukam. HELP !

Awatar użytkownika
borman

Post autor: borman » czw gru 02, 2004 9:03 pm

witaj babcia - a czym to teraz waszmosc pomykasz?
.......a odnośnie tego co w temacie - sam niedawno pytalem o to coś do warna ......chyba tylko sklep i nówka ratuje sytuację (namiary znajdziesz w pierwszym lepszym nieregularniku ).

Awatar użytkownika
BABCIA I

Post autor: BABCIA I » czw gru 02, 2004 11:46 pm

Zamienilem maly syf na duzy czyli LUAZA na UAZA.Kolega,ktory ma domek letniskowy w gorach zmuszony jest do posiadania terenowki.Kupil UAZA.Naprawil wszystko co sie dalo i po wspolnej wycieczce do lasu oszalal na punkcie LULKA.Dzwonil do mnie przez miesiac i w koncu zamienilismy sie rumakami.Auta rozne,ale oba w tej samej dobrej technicznej kondycji.

Awatar użytkownika
borman

Post autor: borman » pt gru 03, 2004 10:32 am

ooooo to pogratulować . mam rozumieć że wraz z krzysiem (w czerwonych gumaczkach ) zakladacie klase ,,uaz orginał '' no chyba że zacząleś już cięcie, gięcie i spawanie - i to co wyjdzie załapie sie do każdej klasy (od mutanta do .......luaza !!??!!)
jeżeli masz czas to zdradż jakiś szczegol
..............witamy w klubie .....pozdrawiam

Awatar użytkownika
BABCIA I

Post autor: BABCIA I » pt gru 03, 2004 8:26 pm

Pogratulowac ? Chyba wspolczuc ! Nic nie bedzie ciete.Woz ma zdrowa bude,plastikowy dach i JEDEN kluczyk do wszystkich drzwi ! Jesli mialbym ciac to kupilbym syfa za 1000zl i krzesal iskry.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wyciągarki”