Witam Was, chcialem sie Was zapytac co myslicie o takim ustrojstwie jak na aukcji do ktorej link podaje na dole.
Mysle o tej wyciagarce zamontowanej na pickupie na pace.
co to moze byc warte?
http://www.allegro.pl/item688864798_wyc ... 000kg.html
No i jak to wogole dziala, po co ta korba skoro jest to wyciagarka elektryczna.
Polsrodek czyli wynalazek do lodzi z Allegro
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Polsrodek czyli wynalazek do lodzi z Allegro
kolego , poszukaj w archiwum, ten temat w ostatnim czasie był przerabiany 2-3 krotnie , i chyba nia ma sensu do tego wracać , 

LR 109 S III 2,25>2.5>300tdi
LR Disco 3 2,7 TDI
LR Disco 3 2,7 TDI
ten temat jest regularnie poruszany
i zawsze wniosek jeden
p.s. za 1200 zeta kupisz chińskiego łincza i będzie o niebo lepszy od tych śmieci
i zawsze wniosek jeden
p.s. za 1200 zeta kupisz chińskiego łincza i będzie o niebo lepszy od tych śmieci
ale porozmawiac z kolegami jest zawsze milo a nie bezduszna wyciagarka/wyszukiwarka.
Mi sie podoba korba, wyglada jak wygiety drut, chyba lepiej jak by juz dodawali pedal od roweru.
No dobra wyglada gownianie ale moze to poprostu nieoszlifowany diament.
Zobacze co w archiwum, przepraszam ale myslalem ze jestem innowacyjny z tym pytaniem i pomyslem, nie wpadlem na to nawet ze juz ktos o tym mowil.
Mi sie podoba korba, wyglada jak wygiety drut, chyba lepiej jak by juz dodawali pedal od roweru.
No dobra wyglada gownianie ale moze to poprostu nieoszlifowany diament.
Zobacze co w archiwum, przepraszam ale myslalem ze jestem innowacyjny z tym pytaniem i pomyslem, nie wpadlem na to nawet ze juz ktos o tym mowil.