Zapierdziela jak szalona

Moderator: Misiek Bielsko
To była PRZENOŚNIARADZILLA pisze:To nie ślimak. Ślimak ma silnik pod kątem prostym względem bębna.
To jednak wolę bagażnik lub blokadę przoduZibi pisze:Na razie koło 5 tyś ale pracujemy nad lepsza ceną. Mowa oczywiście o samej przystawce.
Masz oczywiście racjęRADZILLA pisze:Metafora takato sorki. Co nie zmienia faktu że winda fajna
Bez sensu. Będzie się kisić i jeszcze szybciej korodować.przem81 pisze:Tak apropo wody na Marsie i korodowania, ciekaw jestem ilu userów ma na wyciągarki pokrowce pozakładane.
hehe moja zmiana koła pod porębąprzem81 pisze:Tak apropo wody na Marsie i korodowania, ciekaw jestem ilu userów ma na wyciągarki pokrowce pozakładane.
Mamy w kilku autach XTR 13500 i lekko nie mają
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
![]()
Wszyscy userzy zadowoleni.
A ja myśle, ze rozumnie używana (co obejmuje zdejmowanie i wietrzenie sprzęta) ma swoje zalety.Kostuch pisze:Bez sensu. Będzie się kisić i jeszcze szybciej korodować.przem81 pisze:Tak apropo wody na Marsie i korodowania, ciekaw jestem ilu userów ma na wyciągarki pokrowce pozakładane.
na mojej imprezie (turystycznej z poważniejszymi elementami - ale magam to to nie był) rozpadły się dwie takie wyciągarki.bsh pisze:A cos o Titanium Winch ktos powie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości