a te dwa z Allegro to już od pewnego czasu u mnie stoją i czekają na adekwatny alternator

Moderator: Misiek Bielsko
w zasadzie to nic nie zrobisz - w czasie nawijania pod obciążeniem pajlot może z buta próbować ją w miare możliwości układać - przynosi to efekty ale musi się przy tym liczyć z opcją poszukiwania nowej nogi jak lina pizgnieleszek pisze:2. jak curwa zrobić co by się ta pier....a lina na całym bembnie nawijała a nie przy rolce (przy której ma bliżej)
![]()
Na całej długości, czy przy złączu?leszek pisze:y no tak mi się zauwarzyło że strasznie nagrzewa mi się przewód ten czerwony w dakarze 9500. do tego stopnia że topi mi izolacje ja kumam że jest tam dużo "prónda" ale żeby kable topić
przy samym łinczu na złączu.Kostuch pisze:Na całej długości, czy przy złączu?leszek pisze:y no tak mi się zauwarzyło że strasznie nagrzewa mi się przewód ten czerwony w dakarze 9500. do tego stopnia że topi mi izolacje ja kumam że jest tam dużo "prónda" ale żeby kable topić
ps
zauwarzyło![]()
Maryśka, weź no ino uwarz zupy na tym kablu od dakara!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość