która lepsza
Moderator: Misiek Bielsko
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Wal ogródkami tak żeby można było zatrybić i nikt się nie przyczepi też jestam ciekawjogibabuu pisze:ja tam nie bede doradzal, bo sie nie podoba niektorym
moge powiedzic jak dobrze kupic i zamontowac i tyle
ale to juz mailem bo inwigilacja jest pelna
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
O sprawach technicznych swobodnie.jogibabuu pisze:ja tam nie bede doradzal, bo sie nie podoba niektorym
moge powiedzic jak dobrze kupic i zamontowac i tyle
ale to juz mailem bo inwigilacja jest pelna
O handlowych jak zostaniesz zapytany na PW.
Bez ograniczeń na e-mail.
I nie opowiadaj bzdur o inwigilacji.
Jak to mówią: z każdym dniem nieuchronnie wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
I to chyba najrozsądniejsze słowa jakie udało mi się tu dzis przeczytać.SA pisze:Głównym powodem przegrzewania się silnika w wyciągarkach samochodowych jest właśnie zbyt mały wydatek prądu z akumulatora i alternatora.
Bardzo przykre, to że 80% piśzących na tym forum woli z dupami siedzieć w domach, heinekena pić i o głupotach (hienach) rozprawiać

... ale nie mnie to oceniać, więc jak kogos uraziłem to przepraszam

Ludzką wiedzę i zaradność najlepiej poznaje się w terenie.
A co do płakania przed monitorem (SA)

Nie sądzisz

Teraz jak ktoś mi na jakimś poligonie da w ryj, to chociaż będe wiedział za co

Nadal jednak głeboko wierzę, że są wśród nas off-roadowcy

Stop Tabu Radykalnych Akcji Jednostek Kasztaniarzy
Już pisałem . Mam lekki tył. Jak zapodam elektryka na przód proporcje jescze się pogorszą. Dlatego nie zakładałem kangura bo nie wiedziałem czy robić go z płytą pod wyciągarę czy bez. Tera gdy plastikowy zderzak w końcu szczezł muszę szybko się zdecydować . Piszta co radziciejogibabuu pisze:powiedz co chcesz a ja ci powiem gdzie i jak dobrze kupicpancziki pisze:To co z tymi wyciagarkami5
długi może więcej