PLS o opinię
Moderator: Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Dokladnie. My to robilismy tirforem we dwujke jeden pomagal silnikiem a drugi machal a po chwili zmiana.
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
i intelektualny bo przede wjazdem w blotko najpierw się dwa razy zastanowisz jak wjechać żeby nie trzeba było tifora urzywać a rzeby przejechaćMarci pisze:sam uzywam tiforka i jest okmam do niego jeszcze zblocze jak sie ostro wkleje i narazie niemysle o zmianie
tifor mi funduje rozwuj fizyczno-kondycyjny![]()

Defekter 90 mosty Patrol Worn 8274 i Star
a czy nie o to chodzi JAK PRZEJECHAĆ
ja rozumiem i popieram wyścigi zbrojeń, coraz sprawniejsze i mocniejsze wyciągarki ale wolę kombinować jak przejechać
nie rozumiem po co są ustawiane rajdy wyłącznie na wyciągarkę przecież bez brudzenia auta w każdym mieście można przytroczyć do samochodu naczepę z tira i kto pierwszy pokona 1/4 mili
TAKI ŁOFROŁDOWY SROMMENG

ja rozumiem i popieram wyścigi zbrojeń, coraz sprawniejsze i mocniejsze wyciągarki ale wolę kombinować jak przejechać

nie rozumiem po co są ustawiane rajdy wyłącznie na wyciągarkę przecież bez brudzenia auta w każdym mieście można przytroczyć do samochodu naczepę z tira i kto pierwszy pokona 1/4 mili

TAKI ŁOFROŁDOWY SROMMENG
człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
Panowie mni esię zdaje ze wyciągarka przedewszystkim przydać się może komuś kto pracuje samochodem w terenie i często sam nim jedzi. Na rajdach zawsze jest ktoś drugi-pilot, albo inna ząłoga która w razie co pomoże a jak np. taki biedny geodeta jak ja albo inny klasyfikator czy zielony sobie wjedzie gdzieś w lesie w jakiś syf po osie to myślę że będzie szczęsliwy że ma wyciagarę a nie tirfora czy tylko szpadel. Jak pisałem wcześniej chce kupić wyciągarke do samochodu którym pracuję a nie sie ścigam i może dlatego np nie zależy mi na szybkich wyciagarkach niech sobie długo nawija... byle była w stanie wyjąć wklejonego Troopera.
Pozdrawiam
PS
Rozumiem że myślenie przedewszystkim ale czasem po całym dniu zasuwania w terenie człowiek się poprostu spieszy do domu zrypany i wtedy czesto okazuje się że nie tędy droga i przyjazd do domu przesuwa sie w czasie o np 3 godziny wykopywania syfa...
Pozdrawiam
PS
Rozumiem że myślenie przedewszystkim ale czasem po całym dniu zasuwania w terenie człowiek się poprostu spieszy do domu zrypany i wtedy czesto okazuje się że nie tędy droga i przyjazd do domu przesuwa sie w czasie o np 3 godziny wykopywania syfa...
mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)

i jeszcze jedno, zakładając elektryka kup drugi akum i daj wiekszy alternator, co by prądu nie brakło
byłem na kilku rajdach i widziałem ze ci co mieli mechanika nawet niepróbowali przejechac próby tylko linke rozwijali i po drugiej stronie do drzewka i jak worek ze sznurek sie przeciągali
ale sie chyba powtarzam bo to na forum było juz chyba przerabiane

byłem na kilku rajdach i widziałem ze ci co mieli mechanika nawet niepróbowali przejechac próby tylko linke rozwijali i po drugiej stronie do drzewka i jak worek ze sznurek sie przeciągali

lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
-
- Kontaktowanie:
Byla juz nie raz o tym mowa i po co to powtarzac. jak ktos potrzebuje wyciagarke bo tirfor mu nie wystarcza to zaklada i nie ma o czym dyskutowac.Marci pisze:i jeszcze jedno, zakładając elektryka kup drugi akum i daj wiekszy alternator, co by prądu nie brakło![]()
byłem na kilku rajdach i widziałem ze ci co mieli mechanika nawet niepróbowali przejechac próby tylko linke rozwijali i po drugiej stronie do drzewka i jak worek ze sznurek sie przeciągali![]()
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL