Myślę tak - jak kupisz auto w dobrym stanie i choć trochę dostosowane do pracy w terenie, to możesz zaoszczędzić na remoncie i dasz radę sobie wyposażyć wóz w różne gadżety. Ale nie daj Boże kupić złoma, wtedy zapomnij o dodatkach - remont zeżre cały budżet. Warto skumać sie z jakimś fachowcem od aut 4x4, coby Ci doradził odnośnie konkretnego auta do zakupu (jest parę rzeczy, których naprawa lub wymiana kosztuje majątek i to trzeba sprawdzić).bochun pisze:ja jeszcze nie znalazlem patrolka,a ciagle siedze na stronach z gadzetami,dodatkami,i tego jest tak duzo ze zwariowac idzie,chociaz ostatnio coraz czesciej przychodzi mi na mysl kupno patrolka w kraju,widzialem kilka dosyc ciekawych ofert,takich patrolkow i to juz dosyc konkretnie przygotowanych,sam juz nie wiem co robic.
podłaczone do wyciągarki
Moderator: Misiek Bielsko
pełnoletni sj413
mechanika to mam co sprawdzi sumiennie,tylko ciezko znalesc takiego w rozsadnej cenie,jade w piatek do gebelsowa tam mam ogladac patrolka,moze go kupie i bedzie po krzyku,ale szukam tez tutaj a moze cos i tu sie znajdzie,widzalem na gieldzie kilka fajnie poprzerabianych,tylko mysle sobie czemu sprzedaja?trudno wyczuć,tu niby 2 miesiace temu tyle powymieniane a tu juz do sprzedania,boje sie czy np.nie poszaleli zabardzo w terenie.
- Bernard_er
-
Nawiasem mówiąc, ułatwianie sobie życia w terenie, to kosztowna zabawa .... wciągarka z jej montażem+kotwica+trapy+taśmy i szekle+porządny szpadel+orurowanie pod hilifta + hilift+co tam jeszcze? daje równowartość np. samuraja z przyzwoitego rocznika. Stwierdziłem to osobiście. Człowiek zawsze znajdzie argument aby coś jeszcze dokupić - wydatkom nie ma końca. Jak oglądam witryny internetowe ze sprzętem, to czuję się jak dziecko w sklepie z zabawkami - wszystko bym chciał.
Cel w życiu - dobra rzecz![]()
VAZ 21214