Co myślicie o Monthanie???
Moderator: Misiek Bielsko
nie logicznie zapytales, bo wyciagarke mechaniczna od stara "zawsze" montuje sie za siedzeniami i moze byc "do przodu" albo "do tylu" albo "do przodu i do tylu"
wiec zapytanie czy ma wyciagarke z przodu zostalo odebrane przeze mnie i krecika jako zapytanie o posiadanie wyciagarki,a nie o miejsce jej montazu.
wiec zapytanie czy ma wyciagarke z przodu zostalo odebrane przeze mnie i krecika jako zapytanie o posiadanie wyciagarki,a nie o miejsce jej montazu.
o monthanie mowili cos w ktorejsc czesci lazika chyba
XJ 2.1 TD, 1991 rok, Seria, BFG AT 30"
Lubelskie Forum www.graty4x4.fora.pl
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
nie no tylko mowie moze sie czego tam mozna dowiedziec o tej wyciagarce
XJ 2.1 TD, 1991 rok, Seria, BFG AT 30"
Wracając do tematu, mam monthanę 12000 w GRaciku i naprawdę zaskakująco dobrze daje radę, 5 wyciągań pełnej liny bez przerwy w niezłym gównie przeżyła i nawet nie jąknęła, nieraz przeciągała przed sobą DUŻO więcej niż sam GRacik waży i spoko(loko,luz i spontan bym nawet dodał
)Mam duży nowy akumulator i w sytuacjach krytycznych używam zblocza nic więcej. Największą wadą jest stalowa lina która potrzebuje trochę troski ale to jak każda stalówka. Pozatym jest znaczna różnica w odgłosach pracy między poszczegulnymi egzemplażami, ja i mój kolo zakupiliśmy identyczne w tym samym czasie i jedna chodzi znacznie kulturalniej ale efek jest zawsze ten sam-zadowalający.

Specjalistyczny Serwis Nissan Patrol Poznań 531-090-000