wczoraj robilem przegląd swojej windy po póltoraroku katowania...
nawet smar oryginalny był w ilościach zadowalających
i wody nie było...
i hamulec działa....
i nie zaglądałem do niej nigdy wczesniej

Moderator: Misiek Bielsko
mam zamiar coś tam kupić (wyciągarkę znaczy) i tak się przypatruję kilku dyskusjom na forach i widzę, że żółte nie są tragiczne pod warunkiem, że nie będzie się ich używać do zadań ekstremalnych i 3 razy dziennie 365 dni w roku.Krecik pisze:pod warunkiem że macie czas na to żeby raz na kwartał je otwierać i robić remont generalny
wczoraj robilem przegląd swojej windy po póltoraroku katowania...
nawet smar oryginalny był w ilościach zadowalających
i wody nie było...
i hamulec działa....
i nie zaglądałem do niej nigdy wczesniej
NIe, nie panie Klamek, ja mowie wyłącznie o elektrykach i przeglądach elektrykówKlamer pisze:Krzys, ale nie ukrywaj ze raz na poltora roku robisz przeglad wyciagarki ale... mechanicznej
ja osobiście montowałem dłuższe kable, grube kable, i co do tych grubych nie miałem i nie mam zastrzeżen, lecz do tych cienitkich od guzika, wtyczki i sterowania zdalnego, te były źle podłączone.Zibi pisze:Myśle, ze chyba jednak mechanik cos popieprzył, bo dziwne, ze w 100 było dobrze a tu było źle. Raczej chcial przestawić przekazniki bliżej aku i pozamieniał kable. Zresztą mógł spojrzec do instrukcji na stronie.
każdy który ma przechyłomierz! ja mam!gkozi pisze:animaldziobak pisze: Długi misiek, błotko coś ponad 5 cm nad osią przechył 12 stopni na lewą stronę.
widzicie? własnie po to ma się w aucie przechyłomierz
teraz każdy może sobie w domu odtworzyc te warunki i potestować swój samochód
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości