ale podobno w przypadku LR "awaryjne" i "sporadyczne" to extremFlor pisze:kupione w zeszłym roku jechaliśmy w kilku imprezach i bez bóluale żadnej ekstremy
tylko sporadyczne awaryjne użycie

Moderator: Misiek Bielsko
masz pojecie jakie glupoty wypisujesz skoro niemasz doswiadczenia z tymi windami po co wogole pisac takie bzdurybartas 4x4 pisze:a ja dla odmiany kupił bym sobie t-maxa albo escape...zważywszy na cenę oczywiście![]()
jak się zepsuje to kupujesz nową bo za porządnego warna masz z 3 escape
3 escape pochodzą tyle samo czasu co jeden warn a może dużej( oby hehe ) więć....
![]()
![]()
pzdr
szczególnie jak padnie na pierwszym podjeździetomek 79 pisze:masz pojecie jakie glupoty wypisujesz skoro niemasz doswiadczenia z tymi windami po co wogole pisac takie bzdurybartas 4x4 pisze:a ja dla odmiany kupił bym sobie t-maxa albo escape...zważywszy na cenę oczywiście![]()
3 escape pochodzą tyle samo czasu co jeden warn a może dużej( oby hehe ) więć....
![]()
![]()
pzdr
chcialbym widziec twoja mine jak cie koles mija pod gore z usmiechem na ustach bo ma Warna ktory cicho pracuje ciagnie szybko i nie obawia sie ze mu kleknie w nastepnym jarze
skąd ty to wieszbartas 4x4 pisze:a ja dla odmiany kupił bym sobie t-maxa albo escape...zważywszy na cenę oczywiście![]()
![]()
![]()
pzdr
Zgadzam się z kolegą. Ja mam chinczyka 8500 lbs i ostatnio pajero wklejone po brzuch wyciągnąłem tylko dzieki bloczkowi. Ale jeśli chodzi o ciąganie samuraja to 8500 lbs wystarczy.Eskapada pisze: Nie mniej jednak do rzeczonego jeepa każdy produkt made china poniżej 12 tys LBS to pieniądze wywalone w błoto
SłusznieKlamer pisze: "Koledzy, czy Astra będzie jeździła po asfalcie? Stary, zapomnij kup Mercedesa, bo Astra nie pojedzie 220km/h"
bardzo dobrzetomek 79 pisze:masz pojecie jakie glupoty wypisujesz skoro niemasz doswiadczenia z tymi windami po co wogole pisac takie bzdurybartas 4x4 pisze:a ja dla odmiany kupił bym sobie t-maxa albo escape...zważywszy na cenę oczywiście![]()
![]()
![]()
pzdr
chcialbym widziec twoja mine jak cie koles mija pod gore z usmiechem na ustach bo ma Warna ktory cicho pracuje ciagnie szybko i nie obawia sie ze mu kleknie w nastepnym jarze
juz mam warna wiec pisze jak to widze w stosunku do t-maxa a ze klekl warn ,no coz tez sie zdaza moj koles przywiozl zza oceanu nowego hs i na dziendobry nie odpalil bo przekazniki nawalily tylko ze to sa przypadki a jesli chodzi o mada in china to rutynabartas 4x4 pisze:...tomek nie wypowiadaj się o mi doświadczeniu.... !! !! ....
...chcesz warna kup warna i kropka.
a moja mina bedzie na rajdzie zawsze uśmiechnięta bo chodzi o zabawę :P
według słownika PWN (http://sjp.pwn.pl)tomek 79 pisze:... a jeśli chodzi o mada in china to rutyna
Klamer pisze:według słownika PWN (http://sjp.pwn.pl)tomek 79 pisze:... a jeśli chodzi o mada in china to rutyna
Rutyna
1. «biegłość w czymś nabyta przez długą praktykę»
2. «postępowanie lub wykonywanie jakichś czynności według utartych schematów»
tak więc używaj słów zgodnie z ich znaczeniem
Natomiast co do sensu Twojej wypowiedzi:
Jesteś w mylnym błędzie - spytaj się specjalisty (tów) zajmujących się jedynie serwisem chińskich wyciągarek (takich, którzy tym nie handlują) i sprawdź ile przekaźników mieli w naprawie/wymianie w stosunku do wszelkich innych napraw tych wyciągarek.
Co do studium przypadków awaryjności wyciągarek to ja mógłbym też ponarzekać na jakość WARNów, bo mi się akurat zdarzyło wyjmować Tajfunem chłopaka, któremu w jednej kałuży padły dwa xp-ki - nie jest to ani miarodajne, a tworzy tylko zakłamanie statystyk.
Warn na pewno jest lepszy od no-name'ow z Chin i to jest fakt, ale jest i droższy
tak sie wtracę : to niezdrowe dla auta takie rozciąganie - jakby sie dało to lepiej puścić linę pod autem i przymocować do zderzakaAdamo pisze:Miałem T-maxa 8500 w suzuce. Wyciągałem znacznie cięższe auta. Winda robiła całkiem OK. Nawet bez zblocza wyciągnęła Hellowóz (uazo-patrol) tak wklejony, że kilka prób wyrywania kinetykiem przez uaza nie dało rady. Suza była przywiązana za tył do drzewa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości