kup co uwazasz za stosowne.
Po ostatnich opisach typu nowy warn wlaczam a on po 10min przestaje dzialac => zepsul si esilnik.. to mysle zeby kupic co ci pasuje finansowo i zeby serwis byl pod reka...
Moderator: Misiek Bielsko
Ja Cię rozumiem, z powodu postów jak piszesz próbowałem nieco "uśrednić" wypowiedzi, bardziej nawet dla innych niż dla siebie bo ja już podjąłem decyzję.grzes pisze:moze to nie grzyby, albo spojrz na date waznosci![]()
kup co uwazasz za stosowne.
Po ostatnich opisach typu nowy warn wlaczam a on po 10min przestaje dzialac => zepsul si esilnik.. to mysle zeby kupic co ci pasuje finansowo i zeby serwis byl pod reka...
Są kłamstwa, ordynarne kłamstwa i statystyki.Feniks pisze:...
Nic raczej z ankiety nie wyjdzie, choć statystyka to fajna rzecz,
Statystyka sama w sobie jest jak młotek jeden wbija nim gwoździe inny rozbija łby, trudno winić o to młotek.Kostuch pisze:Są kłamstwa, ordynarne kłamstwa i statystyki.Feniks pisze:...
Nic raczej z ankiety nie wyjdzie, choć statystyka to fajna rzecz,
Escape 5,5 [t] z syntetykiem, a za różnice kupię kompresor.poreb pisze:to na co sie zdecydowales?
Jedno tłokowy ESCAPE za 300,- PLNgrzes pisze:a jaki kompresor ?
E nie, raczej nisko budżetowych zakupów, jedno źródło mniejsze koszty i większa dźwignia na sprzedawcę.grzes pisze:Widze ze milosnik firmy
Wielu posiadaczy markowego sprzętu by się zdziwiło skąd pochodzi ich cudo i w jakich warunkach powstało.jezus pisze:chinol długo potrzyma
Nie po to kupuję syntetyka żeby wozić stalówkętybero pisze:no i zarezerwuj kase od razu na druga line, albo od razy kup druga stalowa i miej ze soba.
bąsiu nie strasz fenisatybero pisze:uzywanie nazwy dyneema przez niektore firmy powinno byc karane...
i jak strzeli to mniej szkoda....poza tym jest...tani
a tanie liny są dobre bo są...tanie
Prowadziłeś jakieś statystyki?? Syntetyki mają lepsze parametry niż stalówki.poreb pisze:ja jakos do syntetyka nie jestem przekonany
zaleta jest to ze mozna obslugiwac bez rekawic i jak strzeli to latwiej go zwiazac
ale niestety jak dla mnie za czesto strzela
co stalowka to stalowka
teraz sie zastanawiam tylko czy nie nawinac troche cienszej zeby wiecej na beben weszlo
czesław&jarząbek pisze:bąsiu nie strasz fenisatybero pisze:uzywanie nazwy dyneema przez niektore firmy powinno byc karane...
![]()
chiński syntetyk jest równie dobry jak oryginalna dyneema i plotki o rwaniu się go na niewielkie kawałki są mocno przesadzone
![]()
poza tym jest...tani
a tanie liny są dobre bo są...tanie
jeżeli lina taka niebieska i sztywnaFeniks pisze:No jak kto chce mi dołożyć kasy do WARNa i zawiechy to jeszcze nie jest za późno.
ESCAPE daje gwarancje na towar, lina stanowi część wyciągarki jak mniemam??
Niebieska, czy sztywna to trudno ocenić na zdjęciuFlor pisze:jeżeli lina taka niebieska i sztywnaFeniks pisze:No jak kto chce mi dołożyć kasy do WARNa i zawiechy to jeszcze nie jest za późno.
ESCAPE daje gwarancje na towar, lina stanowi część wyciągarki jak mniemam??to ją odpuść szkoda kasy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości