Widzisz mam okrojony wybór mógłbyś doradzić ;PLR_Olek pisze:ja tam sie nie znam,ale do asekuracji ,to najlepsza jest tasma 20 metrowa ...
Wyciagarka asekuracyjna
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Wyciagarka asekuracyjna
GMS Team Chełm
www.gmsteam.pl
www.gmsteam.pl
Stanley16 pisze:Widzisz mam okrojony wybór mógłbyś doradzić ;PLR_Olek pisze:ja tam sie nie znam,ale do asekuracji ,to najlepsza jest tasma 20 metrowa ...
to kup taka tasme, owin ja wokol drzewa w sposob "do asekuracji" i asekuruj....
wot tyle
no to jeszcze podaj sprytny szybki sposób przepinania przedniej liny od wyciągarki w czasie asekuracji taśmą przez pilotaLR_Olek pisze:Stanley16 pisze:Widzisz mam okrojony wybór mógłbyś doradzić ;PLR_Olek pisze:ja tam sie nie znam,ale do asekuracji ,to najlepsza jest tasma 20 metrowa ...
to kup taka tasme, owin ja wokol drzewa w sposob "do asekuracji" i asekuruj....
wot tyle

Flor pisze:no to jeszcze podaj sprytny szybki sposób przepinania przedniej liny od wyciągarki w czasie asekuracji taśmą przez pilotaLR_Olek pisze: to kup taka tasme, owin ja wokol drzewa w sposob "do asekuracji" i asekuruj....
wot tyle
motyw z tasma jest dla nie spieszacych sie ...
a poza tym mozna tasme na drzewie zablokowac w pozycji "stop" pojsc do wincha, przepiac go wrocic do tasmy i dalej odpuszczac
no ale to jest dla nei spieszacych sie niecisnieniowcow
Flor pisze:no to jeszcze podaj sprytny szybki sposób przepinania przedniej liny od wyciągarki w czasie asekuracji taśmą przez pilotaLR_Olek pisze: to kup taka tasme, owin ja wokol drzewa w sposob "do asekuracji" i asekuruj....
wot tyle
a poza tym mozna tasme na drzewie zablokowac w pozycji "stop" pojsc do wincha, przepiac go wrocic do tasmy i dalej odpuszczac
wot tyle
Post razy 3
A jaki jest motyw dla spieszących się ciśnieniowców?
Proszę odpowiadaj zgodnie z pytaniem bo jaką taśmę mam kupić to się narazie nie pytam 

Stanley16 pisze:Post razy 3A jaki jest motyw dla spieszących się ciśnieniowców?
Proszę odpowiadaj zgodnie z pytaniem bo jaką taśmę mam kupić to się narazie nie pytam
post razy 3,to reklamuj u admina ze forum sie dupcy ...
tasme 20 metrowa ...
olek jak bedziesz mial jeszcze kiedys cos madrego do powiedzenia to zapraszam...
Gr 850Nm mi sie marzy :)
iras01 pisze:olek jak bedziesz mial jeszcze kiedys cos madrego do powiedzenia to zapraszam...
a co tasma sie nie asekurujemy?
dlamnie to mozesz sie asekurowac nawet 100 metrowa tasma...
ale temat postu brzmi WYCIAGARKA DO ASEKURACJI

ale temat postu brzmi WYCIAGARKA DO ASEKURACJI

Gr 850Nm mi sie marzy :)
Popieram, ja nie wiem ten pan Olek to chyba chce być rekordzistą w ilości postów nic nie wnoszących do tematu, a jedynie irytujących słuchaczy. O.o'iras01 pisze:olek jak bedziesz mial jeszcze kiedys cos madrego do powiedzenia to zapraszam...
GMS Team Chełm
www.gmsteam.pl
www.gmsteam.pl
Stanley16 pisze:Popieram, ja nie wiem ten pan Olek to chyba chce być rekordzistą w ilości postów nic nie wnoszących do tematu, a jedynie irytujących słuchaczy. O.o'iras01 pisze:olek jak bedziesz mial jeszcze kiedys cos madrego do powiedzenia to zapraszam...
aha
To teraz niech mi kto inny (inny niż Olek) powie asekuracja i tył, samochód waga 1300kg wysokość 180cm
: Warn 9.5xp czy Superwinch Ep9? Czy warto dorzucić, może inaczej zapłacić 2x i kupić 9.5xp czy EP9 zrobi to samo? Prosiłbym o opinie użytkowników z jakimś uzasadnieniem 

Ja mam superwincha ale X9 i z tyłu robi bardzo dobrze mimo swojej powolności.
Sporo osób ma EP9 na tyle, i my będziemy montować też teraz znajomemu na tył EP9.
Sporo osób ma EP9 na tyle, i my będziemy montować też teraz znajomemu na tył EP9.
Samurai "BLACK DRAGON"1.6 92r;2x winch; 2x blokada:) ; 4,16.
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew