wiadomoAdamo pisze: Ja tam wolę, jak wkleję się daleko od cywilizacji, sprawnie działającą wyciągarke niż świadomość, że jak winda nie zadziała to mi ją potem szybko naprawią![]()

jak tam superwinch Ci się sprawuje w parchu

Moderator: Misiek Bielsko
wiadomoAdamo pisze: Ja tam wolę, jak wkleję się daleko od cywilizacji, sprawnie działającą wyciągarke niż świadomość, że jak winda nie zadziała to mi ją potem szybko naprawią![]()
Superbigos pisze:wiadomoAdamo pisze: Ja tam wolę, jak wkleję się daleko od cywilizacji, sprawnie działającą wyciągarke niż świadomość, że jak winda nie zadziała to mi ją potem szybko naprawią![]()
![]()
jak tam superwinch Ci się sprawuje w parchu
Nie zadowalał mnie już dawno temu przed erą mechanikaBENGI pisze:Adamo za długo na mechaniku jeździłeś i chinczyk nie może cię zadowalać
To nie było pół roku, a zaledwie 2-3 tygodnie... Wyciągarka była zamontowana na tyle (jako dodatkowa) więc nie była nadmiernie eksploatowana, topiona itp.Jureq pisze:każdy narząd nieużywany zamiera![]()
![]()
nawet firmowa winda - miałem takiego warna który porobił kilka razy w terenie a po pół roku jak przyszło co do czego to ... psszszsssssffssf .... szczotki się rozsypały w drobny mak i zamiast do lasu trzeba było z nią na stół pojechać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość