Przekaźnik - ciągłe problemy
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Przekaźnik - ciągłe problemy
Poskładane i bangla...okazało się , że wymienić trzeba obydwa przekaźniki a nie tylko jeden... 

UAZ 78 r (dawno temu)>czerwona niva 91r>biała niva 98 r >Disco 300, 98 r
Panowie, a jak do tego wpiąć bezprzewodówkę?
Mam teraz Evo 8000 z oryginalną skrzynką ale chcę dać solenoid i przełożyć sterowanie pilotem. Po rozebraniu oryginalnej puszki będę widział jak to jest wpięte?
Mam teraz Evo 8000 z oryginalną skrzynką ale chcę dać solenoid i przełożyć sterowanie pilotem. Po rozebraniu oryginalnej puszki będę widział jak to jest wpięte?
Y61 2.8 '99 - robi się...
Samurai SJ 413 - Historia...

-
- Kontaktowanie:
Nie wiem jak jest u Ciebie ale u mnie sterowanie przekaźnikami jest za pomocą +, raz podajesz plus do przekaźnika do zwijania a raz rozwijania, minus spięty na stałe. Można wpinać się przy wtyczce od sterowania - tam widać dokładnie jak wygląda instalacja.
wildcat F50 w wersji rurka z IS
Jeśli jest to Escape Evo 8000 to w orginale jest sterowane solenoidem.Lesław pisze:Panowie, a jak do tego wpiąć bezprzewodówkę?
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
https://www.escape4x4.pl/
Rozumiem że rozebranie skrzynki i wydłużenie kabli jest wykonalne?
Y61 2.8 '99 - robi się...

no i jak?
zadowolony jesteś z przekaźnika?
chciałem zmienic stary typ na takie jak wyżej 500A, ale Zibi niema i nie wie kiedy będą.