Tirfor
Moderator: Misiek Bielsko
Qrde moze za glupi jestem ale jak nie idzie juz ciagnac to po to jest druga wajcha zeby luzowacpancziki pisze:co zrobiłeś że w drugą mańke poszedł?

To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
a ja mam pytanie......stałem sie własnie dziś szczęsliwym
5 posiadaczem tirfora,
będąc na giełdzie z gupia franc wypatrzyłedm to u gościa i zapytałem o cene ....jak powiedział to szybkjo bardzo wyjołem portfel żeby sie nie rozmyślił, dałem mu kase i hodu do auta bo może by mnie jeszcze gonił
ale musze go rozebrać i wyczyścić bo chodzi ciężko i gośc mówił ze to na dworze leżało wieć może rudy to przymroził .
jak rozkręce te śrubki naokoło to trzeba na coś uważać czy nic sie nei wysypie?? i śmiało rozkręcać??

będąc na giełdzie z gupia franc wypatrzyłedm to u gościa i zapytałem o cene ....jak powiedział to szybkjo bardzo wyjołem portfel żeby sie nie rozmyślił, dałem mu kase i hodu do auta bo może by mnie jeszcze gonił

ale musze go rozebrać i wyczyścić bo chodzi ciężko i gośc mówił ze to na dworze leżało wieć może rudy to przymroził .
jak rozkręce te śrubki naokoło to trzeba na coś uważać czy nic sie nei wysypie?? i śmiało rozkręcać??
Range Rover Classic Pickup/discovery 3,9
NIE pisać mi PW, mail w profilu.
NIE pisać mi PW, mail w profilu.
spokojnie możesz rozkręcaćkrisi pisze:a ja mam pytanie......stałem sie własnie dziś szczęsliwym![]()
5 posiadaczem tirfora,
będąc na giełdzie z gupia franc wypatrzyłedm to u gościa i zapytałem o cene ....jak powiedział to szybkjo bardzo wyjołem portfel żeby sie nie rozmyślił, dałem mu kase i hodu do auta bo może by mnie jeszcze gonił![]()

Co z tego ze twardy bede jak z popekanymi oczamiAdamo pisze:nie bądź mientczakBiga pisze:
Widelec zrobiles ? Bez widelca nawet nie wezme tego do reki bo mi oczy pekna.

To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?