kiedys wszyscy jezdzili bez wyciagarek i nikt nie lamentowal...Igi.Jeep pisze:masz rację, ale z tym "dołożyć" jest problemt-max 9500 juz ponad 2300zł.
do czego ma być..... cóż raczej dla siebie w terenie, w extremie raczej nie jezdżę ale zderzyło sie parę razy że pojechałem na niby lajtowy rajdzik (zapewnienia organizatora) a pózniej winch był KONIECZNY i trza btło na sępa
T-max 8500 da radę???
Moderator: Misiek Bielsko
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Igi Jeep a ja Cię odsyłam do http://www.jeep.org.pl/forum/viewtopic.php?t=5698 Zanabyłem Escape do XJ i jestem bardzo zadowolony, w tym najnowszym modelu bardzo poprawiono przekażniki. Jedyne do czego się można poważnie doczepić to brak miejsca na linę 9,5 mm, ja wymieniłem na taka 30 m 8 mm i jest juz spoko. A po nasmarowaniu dobrym mazidłem niewiele głośniejsza od Warna, dość szybka, zresztą poczytaj.
Piaskowy XJ Lift 7" RE 33"12,5"15" BFG MT tel. 605-745-621
no własnie gdzies to słyszałem , może tutaj, że powinno sie najpierw pojeżdźić bez windy bo "winda zwalnia z myślenia" tak jest rzeczywiście ?Misiek Bielsko pisze:Otoz to, jakos sie dawalo rade. Niestety nikt juz tych czasow nie pamieta, ze trza bylo pokombinowac, a nie od razu wincha podpinac...
Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
W czasach, gdy kazdego, kogo stac na suzuki za 5k, stac tez na winde za 1,5k strach mowic takie rzeczy
Teraz wszyscy jezdza na simexie, maja metromierze i giepeesy, "chuuje muuje - dzikie weze"...
Co jeden, to madrzejszy, niz jak to mowi Czesio, kolorowy telewizor, panie.
Offroad zszedl pod strzechy, internet tez

Teraz wszyscy jezdza na simexie, maja metromierze i giepeesy, "chuuje muuje - dzikie weze"...
Co jeden, to madrzejszy, niz jak to mowi Czesio, kolorowy telewizor, panie.
Offroad zszedl pod strzechy, internet tez

ja juz ponad dwa lata jezdze tym Xj bez windy i jakoś daję radę. ale lubie sobie pojechac sam po swoich wiejskich terenach. juz kilkakrotnie wisiałem tak ze hi lift nie pomagał i trzeba było dzwonic po pomoc ,a tak bym sobie wyjechał. przestańcie pieprzyc a lansowaniu z windą bo nie do tego mi potrzebna. macie racją 8500 za słaba. wiec będzie t.max 9500 lub montana. a może ta eskape co teder pisze..... a tak na marginesie nik z was nie pisał nic o montanie
ja pisałem o monthanie pro
podałem Ci info o t-maxie 9500 za 1800....
(uwaga nie mam koneksji ze sprzedającym)
winda do lansu to pierdy, tak samo można powiedzieć, że oryginalne mt-ki to do lansu
przecie można na slickach
kombinuj kupuj windę

podałem Ci info o t-maxie 9500 za 1800....

winda do lansu to pierdy, tak samo można powiedzieć, że oryginalne mt-ki to do lansu

kombinuj kupuj windę

spoko luzik
www.wawa4x4.pl
www.wawa4x4.pl
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
-
-
- grzesio-TT
- jestem tu nowy...

motaj jeździj i ciesz się

gratulacje

spoko luzik
www.wawa4x4.pl
www.wawa4x4.pl
dzieki wielkiePaszczak pisze:to widzę, że dobrze Cię nakierowałem i jeszcze taniej kupiłeś i to 9500lbs, miałem chyba farta, że ją tak szybko na alledrogo znalazłem
![]()
motaj jeździj i ciesz się![]()
gratulacje