Jakie przekazniki do Warn 8274
Moderator: Misiek Bielsko
Jakie przekazniki do Warn 8274
Jakie polecilibyscie przekazniki do grzechotnika z silnikiem bowmotor 2? Oryginalne sa mega drogie. Na allegro sa jakies albright Klik. Slyszalem tez ze chinczyki KingOne calkiem daja rade, a cenowo polowe tansze. Prosze o porady 

Re: Jakie przekazniki do Warn 8274
Ile to jest "magadrogie"?
Bo leżą mi takie gdzieś w szafie i może jestem nieświadomie "megabogaty"
Bo leżą mi takie gdzieś w szafie i może jestem nieświadomie "megabogaty"

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
Az tak bogaty nie bedziesz, ale nowe z USA 200$ , a 400 za uzywki dawac mi sie nie usmiecha 

- miastek
-
- Kontaktowanie:
Ja używam chinola za 90 pln od chyba 5 lat i działa.
http://www.4x4.szczecin.pl/
Vitara->Samurai->GR->GRII
Vitara->Samurai->GR->GRII
Podłączę się pod temat, ale z trochę innym pytaniem. Czy grzechotnik z oryginalnym silnikiem daje radę czy lepiej od razu go wywalić i wstawić od XP lub Bowmotor?
Jimny 1.8is
Jeep WJ 4.7 H.O.
Merc W203 Sport Coupe
Jeep WJ 4.7 H.O.
Merc W203 Sport Coupe
Na samuraiu spokojnie daje sobie radę (z pod ziemi nie musiałem się co prawda wyciągać, ale bloczek bardzo rzadko jest w użyciu).Placek^ pisze:Podłączę się pod temat, ale z trochę innym pytaniem. Czy grzechotnik z oryginalnym silnikiem daje radę czy lepiej od razu go wywalić i wstawić od XP lub Bowmotor?
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
Wszystko zależy jak używasz i jakie masz szczęście
U mnie raz XP nie dał rady wyciągnąć, a auto nie było nawet w błocie zagrzebane tylko na podjeździe z rowu.
Ale to dlatego że napięcie na akumulatorze spadło do 5V -> awaria alternatora

U mnie raz XP nie dał rady wyciągnąć, a auto nie było nawet w błocie zagrzebane tylko na podjeździe z rowu.
Ale to dlatego że napięcie na akumulatorze spadło do 5V -> awaria alternatora

Samurai "BLACK DRAGON"1.6 92r;2x winch; 2x blokada:) ; 4,16.
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
Ma na rajdach wyciągać z Jimnego z błota po klamki. A bez prądu to wiadomo, że nie pociągnie nawet jakby miała silnik 100KM 

Jimny 1.8is
Jeep WJ 4.7 H.O.
Merc W203 Sport Coupe
Jeep WJ 4.7 H.O.
Merc W203 Sport Coupe
No wlasnie, na rajdachPlacek^ pisze:Ma na rajdach wyciągać z Jimnego z błota po klamki. A bez prądu to wiadomo, że nie pociągnie nawet jakby miała silnik 100KM

Koledzy, czy ktos zakladal przekaznik Dragon Winch 500A do jakiejs mocniejszej windy? Jakies problemy?
Mozw wstaw zdjęcie co oni uważają za 500 amper.
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
https://www.escape4x4.pl/
O takie:

Nowe trzeba zalać olejem i uszczelnić , po pewnym czasie ciężkiego używania potrafi się zawiesić ale Albraity też tak mają 

Czyli ze "fabrycznie uszczelnione" mozna wlozyc miedzy bajki?
Niby są uszczelnione
ale jak chcesz mieć pewność i większą gwarancję stabilnej pracy to tak jak napisałem ; rozłożyć skleić na silikon , zalać olejem i zabezpieczyć otwór 

Na silikon to sie kibel osadza, albo prysznic. Od octu zawartego w silikonie szybciej to zgnije niz bez dotykania, jak juz to bezoctowy klej, typu dirco itpFlor pisze:Niby są uszczelnioneale jak chcesz mieć pewność i większą gwarancję stabilnej pracy to tak jak napisałem ; rozłożyć skleić na silikon , zalać olejem i zabezpieczyć otwór
sj 425 606468554