Montaż rolek prowadzących
Moderator: Misiek Bielsko
Montaż rolek prowadzących
Czy jest jakaś zasada przy montażu prowadnicy rolkowej
np. w osi bębna czy jakiś inny cośik . Wyciągarka była kupiona używana i nie mam instrukcji montażu

Suzuki SJ 92"
w osi bębna pionowej a poziomo to : zakładając że na bęben wchodzą ci 4 warstwy liny, odwijasz 2 warstwy i wychodzi ci linia środka rolek ew. jak postawisz wyciągarke na podstawie to postwa na tej samej wysokości (na podstawie) rolki i wtedy zrób mocowania, będzie git.
Lina nawija sie na dole bębna a nie na środku bębna.
pozdrawiam
Lina nawija sie na dole bębna a nie na środku bębna.
pozdrawiam
Range Rover Classic Pickup/discovery 3,9
NIE pisać mi PW, mail w profilu.
NIE pisać mi PW, mail w profilu.
-
- Kontaktowanie:
A po co?? Ja mam wyciagarke z tylu, dwie rolki ktore prowadza line do przodu i na koncu w zderzaku przelotka. Pytajcie Mikołaja co lepsze rolki czy przelotka. Mi sie te rolki juz nie chca krecic dwie bo dostaly syfu troche.Wiktor pisze:a puscic line w rurze grubosciennej ?
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
-
- Kontaktowanie:
Nie znamy sie bo ja autko mam tam gdzie kedek i z chlopakami z wrocka nigdy nie jezdze bo nie mam z kim. A jak byc chcial to ja mam gdzies ftoy jak to u mnie jest zrobione. Jak bedzie mi sie chcialo to pod XJ-ta mojego ojca wejde i zobacze jak tam to puscic.Wiktor pisze:no wlasnie nie wiem jak zrobie. U mnie bedzie wiecej niz 2 rolki)
A tak ogolnie to sie chyba nie znamy. Wpadnij kiedys na jazdy blotno alkoholowe
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL