STAR 660 wyciagarka help...
Moderator: Misiek Bielsko
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
STAR 660 wyciagarka help...
Hejka...potrzebuje pomocy odnosnie wyciagarki w pszczółce...zerwałem ostatnio kołek na wałku od wyciagrki(ten bezpieczenstwa) i nie wiem teraz gdzie moge takie dostac albo z jakiego jest materialu i jaką ma wytrzymałosc...z gory dzieki za jakies info...
PS...obecnie wcisnalem mu chwilowo srube 10tkę ale to total prowizora i nie chcial bym na niej cos wyciagac...
PS...obecnie wcisnalem mu chwilowo srube 10tkę ale to total prowizora i nie chcial bym na niej cos wyciagac...
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy że jedziesz zbyt wolno...
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
haha no tak prowizorka w sumie jest zawsze najlepsza....taki plan mam zeby wozic srubki 10tki z soba...
A zerwalo klin bo probowalem wyciagarka cala bude wyciagnac i to jeszcze wbita w ziemie...ale jak sie okazuje 10t sie nie ruszy;)))
A zerwalo klin bo probowalem wyciagarka cala bude wyciagnac i to jeszcze wbita w ziemie...ale jak sie okazuje 10t sie nie ruszy;)))
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy że jedziesz zbyt wolno...
-
- Kontaktowanie:
-
Witam. Kolek zabezpieczajacy jest zrobiony z dosc miekkiego materialu gdzies w okolicy sruby5,6 . Nie napisales jakie auto wyciagasz ta wyciagarka. Ja mam uaza ,line 13 i kolek 10 o twardosci 12,3. To jest troszke za twardy kolek bo potrafi lina peknac a nie kolek a po to on jest zeby nie zerwalo liny .
cale zycie z wariatami
- nie_mientki
-