elektryczne, mechaniczne i wynalazki domowej roboty...
Moderator: Misiek Bielsko
-
jezus
-

bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!
-
chermol

-
Kontaktowanie:
są jak najbardziej dobre i sprawne

i najlepsze...
to prezen na pierwszy dzien szkoły... rozumiesz... do tornistra...

-
Kylon

Robocizna w Chinach jest tania

-
sysyf
- jestem tu nowy...

a ja już zapłaciłem za ew8500 w niemcowni 1700

Szeroki i Dziki Kotek
-
Eskapada
-

autor: Eskapada » pn sie 29, 2005 8:57 pm
W sklepie rajdy4x4 i nie tylko, jest jak w TESCO promocje, hiper mega promocje - nie dlugo, wyciągraki bede dwie w cenie jednej a trzeci produkt za darmo:)21
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33
-
chermol

-
Kontaktowanie:
Eskapada pisze:W sklepie rajdy4x4 i nie tylko, jest jak w TESCO promocje, hiper mega promocje - nie dlugo, wyciągraki bede dwie w cenie jednej a trzeci produkt za darmo:)21
WARNa czy inszego Superwincha bedziemy dorzucać na tył gratis

-
Drako
-

-
Kontaktowanie:
a czy ceny jeszcze beda spadac ?

-
Eskapada
-

autor: Eskapada » pn sie 29, 2005 9:00 pm
sysyf pisze:a ja już zapłaciłem za ew8500 w niemcowni 1700

nie placz na rozlanym mlekiem Ci so kupili tydzien temu sa wplecy 530 a ci co przed sezonem ca 1 tys

mowa o tej napoularniejszej ew 11000

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33
-
Kosiak
-

To przeciez tylko ewidentna zmowa sprzedawców, żeby chociaz raz jeden zrobić klientom dobrze

-
chermol

-
Kontaktowanie:
Kosiak pisze:To przeciez tylko ewidentna zmowa sprzedawców, żeby chociaz raz jeden zrobić klientom dobrze

niestety.... oj niestety...

-
Krecik
-

chermol pisze:Kosiak pisze:To przeciez tylko ewidentna zmowa sprzedawców, żeby chociaz raz jeden zrobić klientom dobrze

tyyy, prezes, a jak z serwisem tych wyciagarek twoich ? Bo oficjalni sie wypinają i robić ich nie chcą, wiec jeśli nie u oficjalnego serwisu to gdzie ?
Bo chyba sobie kupie zaraz jedną

Krzysiek
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
-
chermol

-
Kontaktowanie:
Krecik pisze:chermol pisze:Kosiak pisze:To przeciez tylko ewidentna zmowa sprzedawców, żeby chociaz raz jeden zrobić klientom dobrze

tyyy, prezes, a jak z serwisem tych wyciagarek twoich ? Bo oficjalni sie wypinają i robić ich nie chcą, wiec jeśli nie u oficjalnego serwisu to gdzie ?
Bo chyba sobie kupie zaraz jedną

a napiszesz coś konkretniej ? kto sie wypina ? gdzie ? z czym lub czym ?
co rozumiesz oficjalni - kto jest oficjalni i na jakiej podstawie ?
jak widziałeś karte gwarancyjną choćby jednej sprzedawanej u mnie wyciągarki to smiało pisz.... poczytamy
bo jak często - gdzieś cos słyszałeś - ale sam dobrze nie wiesz o czym piszesz... ale jednak napiszesz zeby błysnąć....

a raczej bezinteresownie dopierdolić...

co bardzo przecież lubisz....
-
Krecik
-

Ze tak to po twojemu ujmę:
ziew
Krzysiek
-
Kylon

Kosiak pisze:To przeciez tylko ewidentna zmowa sprzedawców, żeby chociaz raz jeden zrobić klientom dobrze

A mnie to wygląda na brak zmowy

Kolejny importer z nowymi cenami wchodzi na rynek, a reszta musi się do niego dopasować lub zejść żeby prztrwać lub dowalić. Sami sobie rynek psujecie - wasza sprawa.
-
Eskapada
-

autor: Eskapada » pn sie 29, 2005 10:29 pm
swiete slowa

a nawijaki mimio promocji i tak sie nie sprzedaja jak bułki - po 2 sprzedawacy traca na wiarygodnosci - kilent co kupil miesiac temu pluje sobie w morde a sprzedawcy by dal w morde

ale 1990 roku opowiedzielismy sie za wolnym rynkiem i go mamy

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33
-
chermol

-
Kontaktowanie:
autor: chermol » pn sie 29, 2005 10:40 pm
Krecik pisze:Ze tak to po twojemu ujmę:
ziew
i co tylko tyle ?
Każda zakupiona u mnie, przez stronę w sklepie czy na miejscu w firmie wyciągarką otrzymuje wraz ze stosownym do transakcji dowodem zakupu wypełnioną kartę gwarancyjną, a kto jest gwarantem i gdzie jest serwis - nie kupisz - to się nie dowiesz...
p.s. wyciągarki bardziej nie stanieją, co najwyżej zaraz wrócą do pułapu z zeszłego tygodnia - bo jest to już zupełnie bez sensu i zaczyna być zawracaniem głowy i przestaje sie zwyczajnie opłacać...
-
Kosiak
-

Kylon pisze:
A mnie to wygląda na brak zmowy

Kolejny importer z nowymi cenami wchodzi na rynek, a reszta musi się do niego dopasować lub zejść żeby prztrwać lub dowalić. Sami sobie rynek psujecie - wasza sprawa.
Spokojnie, zaraz zajmiemy sie Warnem. Tu to jest dopiero wiele do popsucia...

-
Kosiak
-

Eskapada pisze:swiete slowa

a nawijaki mimio promocji i tak sie nie sprzedaja jak bułki - po 2 sprzedawacy traca na wiarygodnosci - kilent co kupil miesiac temu pluje sobie w morde a sprzedawcy by dal w morde

ale 1990 roku opowiedzielismy sie za wolnym rynkiem i go mamy

Przeciez nie masz chyba zadnej stosownej wiedzy, by wiedziec czy sie sprzedaja jak bulki czy jak pieczywko czerstwe...
A wiarygodnosc sprzedawcy wynika z wielu roznych rzeczy i nie tylko z wysokosci cen sprzedazy.
A kto ma zamiar na dniach kupic tania wyciagarke Tmaxa, niech jej teraz nie kupuje. Za chwile przeciez bedzie mogl ją kupic znowu drozej

-
Kylon

Kosiak pisze:Spokojnie, zaraz zajmiemy sie Warnem. Tu to jest dopiero wiele do popsucia...

-tak jak z Garminem
Czekam z niecierpliwością
-
Kylon

chermol pisze:
Każda zakupiona u mnie, przez stronę w sklepie czy na miejscu w firmie wyciągarką otrzymuje wraz ze stosownym do transakcji dowodem zakupu wypełnioną kartę gwarancyjną, a kto jest gwarantem i gdzie jest serwis - nie kupisz - to się nie dowiesz...
p.s. wyciągarki bardziej nie stanieją, co najwyżej zaraz wrócą do pułapu z zeszłego tygodnia - bo jest to już zupełnie bez sensu i zaczyna być zawracaniem głowy i przestaje sie zwyczajnie opłacać...
Chermol bądź w porządku w stosunku do innych. To jest jawna reklama. Innych za to usuwasz. Reguły są takie same dla wszystkich. Trzeba było zacząć w formie nie kierującej, że w w Twoim sklepie.

-
Eskapada
-

autor: Eskapada » wt sie 30, 2005 6:46 am
AD 1 Jesli ty masz taka wiedze to sie nia podziel- ja domniemywam.Powiedzenie schodzic jak cieple bulki znaczy ze towar rozszedl sie w w kilka godzin...
AD 2 masz w 100 % racje ale zgodzisz sie ze mna ze ktos moze byc w q...ze wczroaj kupil a moze nawet porzyczył cash bo jest okazja a dzis okazuje sie ze nad placił....dalbys sie drugi raz nabrac na promocje

ale takie sa prawa wolnego rynku
AD 3 zobaczymy- skoro jeden importer wystawil takie a nie inne ceny nie majac towaru na pulce to rozne inne ciekawe rzeczy moga mu przyjsc do glowy .....

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33
-
Krecik
-

chermol pisze:Krecik pisze:Ze tak to po twojemu ujmę:
ziew
i co tylko tyle ?
No ale wlasnie o to pytam, przed zakupem, a nie po jak sie cos rozkrzaczy i bede musiał serwisu szukać. Skoro to taka tajemnica... hmm, to troche chyba sciema jakas. Jakos drugi importer jest mniej tajemniczy i nie chowa serwisu po kątach.
Krzysiek
-
Adamo
-

Krecik pisze:No ale wlasnie o to pytam, przed zakupem, a nie po jak sie cos rozkrzaczy i bede musiał serwisu szukać. Skoro to taka tajemnica... hmm, to troche chyba sciema jakas. Jakos drugi importer jest mniej tajemniczy i nie chowa serwisu po kątach.
kupiłem rok temu i nawet nie musiałem się interesować serwisem, bo się nie chce zepsuć

-
chermol

-
Kontaktowanie:
Krecik pisze:chermol pisze:Krecik pisze:Ze tak to po twojemu ujmę:
ziew
i co tylko tyle ?
No ale wlasnie o to pytam, przed zakupem, a nie po jak sie cos rozkrzaczy i bede musiał serwisu szukać. Skoro to taka tajemnica... hmm, to troche chyba sciema jakas. Jakos drugi importer jest mniej tajemniczy i nie chowa serwisu po kątach.
nie za bardzo rozumiem do czego zmierzasz... albo dalej wydaje ci się ze coś wiesz.... o czym ja nie wiem.... jestes plotkarz i tyle....
Serwis centralny i skład części zamiennych dla wyciągarek T-MAX sprzedawanych w naszym sklepie to firma z Pruszkowa....
Ostatnio zmieniony wt sie 30, 2005 10:33 am przez
chermol, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Krecik
-

chermol pisze:
nie za bardzo rozumiem do czego zmierzasz... albo dalej wydaje ci się ze coś wiesz.... o czym ja nie wiem.... jestes plotkarz i tyle....
czy wy naprawde wszyscy macie jakąś manie prześladowczą ? Zapytałem o serwis, to chyba proste pytanie, bez podtekstów dodatkowych, SERWIS, trudne słowo czy jak ?
Serwis centralny i skład części zamiennych dla wyciągarek T-MAX sprzedawanych w naszym sklepie to firma z Pruszkowa....
ooo, wlasnie, i wystarczy.
Krzysiek