ALe moze w którejś innej wyciągarce takie cudeńko występuje i jest kompatybilne
Moderator: Misiek Bielsko
neeee... ten sezon trzeba uczciwiesuzus pisze:zbroisz sie
Krecik pisze:neeee... ten sezon trzeba uczciwiesuzus pisze:zbroisz sietirforkiem wymachac
ale plany na przyszłość robie, no i zamarzyło mi sie schowac centralke z przekaźnikami do środka auta, a na zewnątrz wystawić tylko gniazdko na pilota... niestety, wyciągniecie gniazdka w centralce 'wg. oficjalnych źródeł' kończy sie utratą gwarancji, wiec trzeba by dorobic drugie, którego nie mozna dostac...
do dupy
Nie, nie, nic nie przedłużasz, winch zamontowany z tyłu, centralka po drugiej strony tylnej klapy (dokladnie to w rogu paki, wiec kable zostają oryginalne). Do tego dorobione - sterowanie w kabinie dla kierowcy, i gniazdko na burcie co by podpiąć pilota na zewnątrz. Wbrew wydawaniu się, przydaje sie i takie i takie sterowanie.Adamo pisze:plan taki sobie
![]()
ja mam odwrotnie (przekaźniki na windzie, a gniazdo do środka)
przedłużanie tych grubych kabli prądowych to tak sobie, a gniazdo do pilota na zewnątrz jest poprostu wkurw....
Załóż sterowanie wireless -> więcej nie podłączysz pilota kablowegoKrecik pisze:Nie, nie, nic nie przedłużasz, winch zamontowany z tyłu, centralka po drugiej strony tylnej klapy (dokladnie to w rogu paki, wiec kable zostają oryginalne). Do tego dorobione - sterowanie w kabinie dla kierowcy, i gniazdko na burcie co by podpiąć pilota na zewnątrz. Wbrew wydawaniu się, przydaje sie i takie i takie sterowanie.Adamo pisze:plan taki sobie
![]()
przedłużanie tych grubych kabli prądowych to tak sobie, a gniazdo do pilota na zewnątrz jest poprostu wkurw....
A centralka mniej zawalona syfilisem wszelakim.
Miałem tak wczesniej i sprawdziło sie w 100%, teraz też tak chce...
widziałeś ile ono kosztuje ?:> mimo wszystko wole sterowanie normalne z kabiny i pilota na burcie...Kostuch pisze:Załóż sterowanie wireless -> więcej nie podłączysz pilota kablowegoKrecik pisze:Nie, nie, nic nie przedłużasz, winch zamontowany z tyłu, centralka po drugiej strony tylnej klapy (dokladnie to w rogu paki, wiec kable zostają oryginalne). Do tego dorobione - sterowanie w kabinie dla kierowcy, i gniazdko na burcie co by podpiąć pilota na zewnątrz. Wbrew wydawaniu się, przydaje sie i takie i takie sterowanie.Adamo pisze:plan taki sobie
![]()
Nie widziałem. A gdzie można zobaczyć ile kosztuje?Krecik pisze:widziałeś ile ono kosztuje ?:> mimo wszystko wole sterowanie normalne z kabiny i pilota na burcie...Kostuch pisze:Załóż sterowanie wireless -> więcej nie podłączysz pilota kablowegoKrecik pisze: Nie, nie, nic nie przedłużasz, winch zamontowany z tyłu, centralka po drugiej strony tylnej klapy (dokladnie to w rogu paki, wiec kable zostają oryginalne). Do tego dorobione - sterowanie w kabinie dla kierowcy, i gniazdko na burcie co by podpiąć pilota na zewnątrz. Wbrew wydawaniu się, przydaje sie i takie i takie sterowanie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości