wyciagara z honkera??
Moderator: Misiek Bielsko
wyciagara z honkera??
znajomy moze mi namotac wyciagarke z wojska z honkera. wiem tylko ze elektryczna.nic pozatym. orientuje sie ktos jakie oni maja wyciagarki? nie znam sie na tym wogóle. ma to byc moja pierwsza. pozatym ile moge dac za taka używke? wiadomo: stan ale tak ogólnie po ile takie cuś chodzi?
i nikt mnie nie przekona ze białe jest białe a czarne jest czarne
- nie_mientki
i na 100%bedzie to wyciagarka kradziona ,z wojska nieda sie od tak wyniesc sprzetu wszystko jest u kogos na stanie i pozniej sie ztego trzeba rozliczyc bo sprzet musi kompletny trafic do amw .
Ostatnio zmieniony pt mar 03, 2006 1:49 pm przez hajdi, łącznie zmieniany 1 raz.
king cab 2.4
ramcharger 5,9
ramcharger 5,9
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
no własnie jest cos takiego ponoc jak agencja mienia wojskowego i ponoć mozna se tam czołga nawet kupic.jakieś tam przetargi ale ponoc znajomy może zrobic ze pan kupi bez czekania na przetarg. wiem ze dużo tych "ponoc" ale jestem w trakcie. jak zamkne temat to napisze.nie_mientki pisze:Prawdopodobnie będzie to Warn X8000i. Takie głównie w honkach są. A co do stanu....zależy na ile ufasz znajomemu
no własnie troche o tym mysle ale chyba najpierw te wykoncze. dzisiaj była pierwsza jazda i wypadła rewelacyjnie. trzeba tylko nadkole skorygowac i posypia sie medale i puchary...Wiechu pisze:lepiej se namotaj komplet takich samych opon do tej suzuki
Oraz wydechmaristez pisze:no własnie troche o tym mysle ale chyba najpierw te wykoncze. dzisiaj była pierwsza jazda i wypadła rewelacyjnie. trzeba tylko nadkole skorygowac i posypia sie medale i puchary...Wiechu pisze:lepiej se namotaj komplet takich samych opon do tej suzuki

Cybantem do mostu go przykręć, nie będzie się tłukł

człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi