Nadal Warn na topie mowa oczywiście o elektryku
Moderator: Misiek Bielsko
na foto dwa LRyczaykowski pisze:no jak to do czego :Krecik pisze:do czego ?:>Kod: Zaznacz cały
GR V8 Monster Stodoła edyszyn
faktKrecik pisze:na foto dwa LRyczaykowski pisze:no jak to do czego :Krecik pisze:do czego ?:>Kod: Zaznacz cały
GR V8 Monster Stodoła edyszyn
Tia...Krecik pisze:mechaniora sobie wstaw
elektryk do przodu w pokraku to pomyłka
koszt taki sam, a wrażenia z użytkowania niezapomniane
do stawiania na koła służy elektryk zamontowany na tyleKlamer pisze:Tia...Krecik pisze:mechaniora sobie wstaw
elektryk do przodu w pokraku to pomyłka
koszt taki sam, a wrażenia z użytkowania niezapomniane
I jak na singlowej wyprawie padniesz na bok to na pewno silnik uruchomisz - elektrykiem przynajmniej do zdechu akumulatorow mozesz podzialac a to juz duzo jak chcesz samochod na kola postawic
Olek nie zrozumiales mnieLR_Olek pisze:gowno prawda....Klamer pisze:i tu niestety masz racjeKrecik pisze:9.5 bedzie lepsza od 12.5 firmy na T![]()
mam "T" w disco,a moje te ma 9500lbs i robi,robi ze az milo...
Krecik przypmniałeś mi moją leżakującą w garażu i mnie odrazu kurwica wziełaKrecik pisze:czy wyciagarka zarzęźi i umrze czy zarzęźi i pociągnie... bo akurat mała chińska rączka czegoś niedokręciła bo fajrant odgwizdali.
to nie lepiej bigstara założyć niż kombinowaćTapeworm pisze:Krecik przypmniałeś mi moją leżakującą w garażu i mnie odrazu kurwica wziełaKrecik pisze:czy wyciagarka zarzęźi i umrze czy zarzęźi i pociągnie... bo akurat mała chińska rączka czegoś niedokręciła bo fajrant odgwizdali.mój stary planuje sobie defektora zakupić i będziemy kąbinować by jakiegoś używanego mechnika z wysp ściąnąć(w zestawach chodzą, razem z PTO i płyą), to chyba najlepsze rozwiązanie
![]()
ostatnio widziałem na ebayu za 112 funciszy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość