wyciagarka od stara 660 w gazie?
Moderator: Misiek Bielsko
-
- jestem tu nowy...
wyciagarka od stara 660 w gazie?
czy wie ktos jak sprawuje sie taka wyciagarka w takim samochodziku i czy opyla sie wogóle to zakladac?
Re: wyciagarka od stara 660 w gazie?
Sprawuje sie bardzo dobrze, miesci sie za fotelami naprzyklad.arturogalaktiko pisze:czy wie ktos jak sprawuje sie taka wyciagarka w takim samochodziku i czy opyla sie wogóle to zakladac?
Co do przystawki to przy gazikowej to nie wiem za bardzo czy sa (pewnie tak), do uazowej problemu niema. Trzeba tylko uwazac zeby ramy sobie nie zwinac przez przypadek

Gelenda Cabrio 300TD
-
- jestem tu nowy...
na zdjeciach z orlenu jest wrongler( chyba goluszkaa? ) z zamontowanym mechanikiem z przodu. Widzial ktos czy to dziala dobrze ? bo wyglada bojowo , a dostep do windy genialny.
Bo na zywo mechanika z przodu , to widzialem tylko w oryginalna toyoty , i stara w toyocie po rysku wegrzynie ( biala byla np na semaku)
Bo na zywo mechanika z przodu , to widzialem tylko w oryginalna toyoty , i stara w toyocie po rysku wegrzynie ( biala byla np na semaku)
Mocowanie z przodu ma oczywiscie swoje zalety, ale ta masa i wielkosc stara poraza, szczegolnie w gaziku z przodu rama cieniutka i resory kiepskie, do tego wyjscie napedu mechanicznego do przodu bardziej skomplikowane. Ta mechaniczna z HDJ/HZJ jest bardzo dobra, mala zwinna i bardzo mocna, polecam(praktycznie nie do kupienia)Drako pisze:na zdjeciach z orlenu jest wrongler( chyba goluszkaa? ) z zamontowanym mechanikiem z przodu. Widzial ktos czy to dziala dobrze ? bo wyglada bojowo , a dostep do windy genialny.
Gelenda Cabrio 300TD
-
- Kontaktowanie:
Ja mialem mechanika w w sumie seryjnym gaziku tyle ze silnik byl od zuka. Jak cos chcesz zapytac to wal na priva lub dzwon 788162576.
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
Ja wiem gdzie do Serii można dostać mechanika*, w cenie dobrego elektrykaLR_Olek pisze:Pewien Moli ma w LR90 mechanika z przodu na zderzaku,tylko ze to jest drogi mechanik...Drako pisze:

*testowany(znaczy się używany)

SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos
Lechu Sodoma ma mechanika od Stara w swojej Toyocie.
http://www.stas.fotopic.net/p35494550.html
Niestety zdjęcia przodu nie mam, ale wiem że jest zamocowana na zderzaku, a cały samochód waży chyba prawie 3 tony
http://www.stas.fotopic.net/p35494550.html
Niestety zdjęcia przodu nie mam, ale wiem że jest zamocowana na zderzaku, a cały samochód waży chyba prawie 3 tony

"[..] to trzeba kupic i uleczyc ..."