kangaroowinch - co to warte?
Moderator: Misiek Bielsko
kangaroowinch - co to warte?
Co one są warte, bo cene mają relatywnie niską?
5

jakby byly same konkretne odpowiedzi to by formum bylo nudne, a tak to az milo sie czyta, jak przejdzie sie od tematu cen paliwa w moldawii do podnoszenia opon traktoru hi liftempiotr_z pisze:i to jest konkretna odpowiedz, bez zbednego kasztanienia, chyba C&J nie zagląda na te strone.![]()
![]()
pzdr

kazdy temat to tak naprawde - Towarzyskie ->Kawał

Lysy;
Samurai
Samurai
a ja nie dokonca sie zgodze z wami...
Widzalem to wyciagare rozebrana na atomy i to jest tocka w tocke ramsey. Napewno jakosc wykonania niektorych czesci jest gorsza. Jedna wazna, rzecz trzeba zalozyc tulejki od Ramseya i mozna nia pociagac.
Kumpel ma to to na aucie i uzywa jej dosyc czesto. Jedna wazna rzecz nie szarpac podczas wyciagania. Wyciaganie sie i jazda na trakcji rownoczesnie wymaga uwagi bo mozna zjebac wyciagare. Ale jak sie zalozy te ramseyowe tulejki to ponoc lepiej.
Widzalem to wyciagare rozebrana na atomy i to jest tocka w tocke ramsey. Napewno jakosc wykonania niektorych czesci jest gorsza. Jedna wazna, rzecz trzeba zalozyc tulejki od Ramseya i mozna nia pociagac.
Kumpel ma to to na aucie i uzywa jej dosyc czesto. Jedna wazna rzecz nie szarpac podczas wyciagania. Wyciaganie sie i jazda na trakcji rownoczesnie wymaga uwagi bo mozna zjebac wyciagare. Ale jak sie zalozy te ramseyowe tulejki to ponoc lepiej.
grzechu
LR Discovery II TeDePińć
LR Discovery II TeDePińć
lepiej a le nie dużo lepiej...
Temat był wałkowany na wyciągarkach... nie chce się czytać starych postów co???
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=1124
Temat był wałkowany na wyciągarkach... nie chce się czytać starych postów co???
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=1124
Czysta dusza, silna ręka.
Pamiętaj, żelazo nie klęka!!! V8
Pamiętaj, żelazo nie klęka!!! V8

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Michal-LR110
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
kangurowani -dakarwinch
kupilismy z Albim dakarwincha i jest to zajebista wyciagarka, moglaby byc tylko sprzedawana z lina 10mm bo 8 rwie sie co chwila. testy na mazurskich przeszla pomyslnie jako tylny backup. do tej pory mielismy superwicha 8000, ale ten spalilby sie juz 3 razy na tej imprezie (silnik 1,5km, a dakar 5,5km).
dobra pozdrawiam i zegnam bo nigdy tyle tu nie napisalem od roku
Michal
dobra pozdrawiam i zegnam bo nigdy tyle tu nie napisalem od roku
Michal
Chinskie wyciagarki (znane jak Kangaroo, Powerwinch)
Kiedys rozmawialem z imporeterem tych wyciagarek. Tania wiec chcialem sobei kupic. POwiedzial mi, ze odradz do samochodu terenowego 
Ja na to, ze OK, bedzie uzywana tylko z tylu, raz na jakis czas.
A on na to, ze wciaz odradza do terenu...
To chyba o czyms swiadczy.

Ja na to, ze OK, bedzie uzywana tylko z tylu, raz na jakis czas.
A on na to, ze wciaz odradza do terenu...
To chyba o czyms swiadczy.
xxx
Ostatnio zmieniony ndz lis 16, 2003 11:33 am przez czakii, łącznie zmieniany 1 raz.
Nissan patrol k160 Rurak 2,8 benzyna spoa, BF mt 35/12.5/15 + mechanik
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie: