Jest sens pchać do zuzy T-Maxa EWI 1200 czy lepiej EWI 1000?
Moderator: Misiek Bielsko
Jest sens pchać do zuzy T-Maxa EWI 1200 czy lepiej EWI 1000?
Jak w temacie mam w tej chwili w Zuzie z przodu Warna X8000i którego chcę wywalić na tył a z przodu zapodać coś mocniejszego i szybszego i tak se myślałem że może T-Maxa EWI 1200 lub EWI 1000 i nie wiem co wybrać 

Re: Jest sens pchać do zuzy T-Maxa EWI 1200 czy lepiej EWI 1
Stang pisze:mam Warna X8000i którego chcę wywalić a zapodać T-Maxa

PS: niby wyciągnięte z kontekstu ale to właśnie chcesz zrobić

Re: Jest sens pchać do zuzy T-Maxa EWI 1200 czy lepiej EWI 1
Nie całkiem wywalic tylko przenieść na tył bo z przodu przysłabamik pisze:Stang pisze:mam Warna X8000i którego chcę wywalić a zapodać T-Maxa![]()
PS: niby wyciągnięte z kontekstu ale to właśnie chcesz zrobić
to dawno nie zaglądałeś bo jest w sklepie http://www.rajdy4x4.pl/sklep/produkt/11/1645.htmlMaq pisze:EWI10000 od jakiegoś czasu nie ma w cenniku.
Może nie ma problemu (bo jest tylko 12000).
Darował bym sobie ale mam na windę tylko 3,5 koła a za to nic markowego i mocniejszego od mojego Warna nie kupię no chyba że wziąść SuperWincha EPi 9.0 lub EP 9.0 może by stykło tylko która lepsiejszaKrecik pisze:chcesz mieć wyciągarke
czy jej uzywać
jak uzywać, to daruj sobie chińszczyzne

EPi 9.0 wygląda identycznie jak moj Warn X8000i i
Naj lepiej kup sobie "chińszczyzne" tylko w droższym opakowaniu warna - ludzie to to samo i z tej samej fabrykiKrecik pisze:chcesz mieć wyciągarke
czy jej uzywać
jak uzywać, to daruj sobie chińszczyzne

A to co wypisuje "bezinteresowny" krecik sprowadzacz na lewo warna to ...
Z resztą jak ktoś bardzo chce płacić za opakowanie - to to jest jeszcze wolny kraj i niech kupuje warna ( naj lepiej XP bo tryby plastikowe - żeby ciche były - he he ) .
Mini'ak
- UAZ Adventure
Ja tam u siebie nie zauważyłem plastikowych kół zębatych(tryby są w kieracieMini'ak pisze:Naj lepiej kup sobie "chińszczyzne" tylko w droższym opakowaniu warna - ludzie to to samo i z tej samej fabrykiKrecik pisze:chcesz mieć wyciągarke
czy jej uzywać
jak uzywać, to daruj sobie chińszczyzne!!
Z resztą jak ktoś bardzo chce płacić za opakowanie - to to jest jeszcze wolny kraj i niech kupuje warna ( naj lepiej XP bo tryby plastikowe - żeby ciche były - he he ) .

Samurai "BLACK DRAGON"1.6 92r;2x winch; 2x blokada:) ; 4,16.
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
No dobra, mam EWI10000 w aucie ważącym na pusto 1500kg. Wyciągarka daje radę i bloczka jeszcze nie używałem.Stang pisze:to dawno nie zaglądałeś bo jest w sklepie http://www.rajdy4x4.pl/sklep/produkt/11/1645.htmlMaq pisze:EWI10000 od jakiegoś czasu nie ma w cenniku.
Może nie ma problemu (bo jest tylko 12000).
Z drugiej strony EWI12000 jest bardziej rozpowszechniona w przyrodzie, czyli w niedalekiej przyszłości masz większe szanse na naprawę w warunkach polowych.
LR2 - jej
LR3 - jego
LR3 - jego
Właśnie wczoraj miałem możliwość podziwiać i porównać prace Warn-a 8274 oraz MileMarkera ( coś koło 8000 - 9000 ) i jak by to powiedzieć........ Warn sobie spokojnie, dostojnie i jakże cicho ( w porównaniu do MM ) pracował i pracował i..... poprostu wyciągnał to autko zaopatrzone w tego nieszczęsnego MM, który żęźił, zgrzytał a w końcu poprostu przestawał robić, nawet właściciel tegoż MM stwierdził na koniec - cytuje : "Tani, ale nie polecam"Mini'ak pisze:Naj lepiej kup sobie "chińszczyzne" tylko w droższym opakowaniu warna - ludzie to to samo i z tej samej fabryki!!
Więc jeśli to tylko opakowanie to ja już nic nie kumam

Warn jest jednak The Best
Miałem możliwość działania na jednym samochodzie z dwoma wyciągarkami na raz .Chiński T-max to nieporozumienie . Kolega który chce kupić wyciągarkę do suzuki , niech zrobi test i zaprosi dwóch swoich kolegów z takimi wyciągarkami i porówna sam .Nie trzeba tego roztrzygac na forum .teren pokarze .wjechaC autwm w błoto i podpiąć Warna , a potem chińczyka i wszystko jasne .Jeżeli mogę poradzić to Kolego kup lwpiej za tą kasę używanego WARNA niż nowego chińczyka .miałem też w suzie z przodu m8000 a z tyłu m6000 i robiło .Wykręciło 2 plac na żelaznej w extramentallnej .

Miałem możliwość działania na jednym samochodzie z dwoma wyciągarkami na raz .Chiński T-max to nieporozumienie . Kolega który chce kupić wyciągarkę do suzuki , niech zrobi test i zaprosi dwóch swoich kolegów z takimi wyciągarkami i porówna sam .Nie trzeba tego roztrzygac na forum .teren pokarze .wjechaC autwm w błoto i podpiąć Warna , a potem chińczyka i wszystko jasne .Jeżeli mogę poradzić to Kolego kup lwpiej za tą kasę używanego WARNA niż nowego chińczyka .miałem też w suzie z przodu m8000 a z tyłu m6000 i robiło .Wykręciło 2 plac na żelaznej w extramentallnej .
FIGHT NO MORE
To nie prawda co Ci mówiła mama, że przemoc nie rozwiązuje problemów.
www.pitbull4x4.pl
To nie prawda co Ci mówiła mama, że przemoc nie rozwiązuje problemów.
www.pitbull4x4.pl
Do Suzy na przód WARN 8247 tylko-kup używkę i bedziesz zadowolony.
Można trafić już za 3 koła albo z USA za 1100 usd.
Tylko porządek z ładowaniem i dobre aku. Nie ma błota którego byś na prędkości nie przejechał.
T-max i inne chińczyki mogą się schować-to są urządzenia warte po 1000-1500 zł reszta to marża dystrybutora i handlowców.
I nie z tej samej fabryki kolego znawco, nie z tej samej- a powiem więcej nawet z innej oddalonej o 2500 tys prowincji.
Pod nadzorem specjalistów z usa są produkowane Warny w Chinach a gwoli ścisłości składane z przybyłych z Usa komponentów.
A zresztą rzeczywiście najlepiej porównać w terenie
Pzdr
Można trafić już za 3 koła albo z USA za 1100 usd.
Tylko porządek z ładowaniem i dobre aku. Nie ma błota którego byś na prędkości nie przejechał.
T-max i inne chińczyki mogą się schować-to są urządzenia warte po 1000-1500 zł reszta to marża dystrybutora i handlowców.
I nie z tej samej fabryki kolego znawco, nie z tej samej- a powiem więcej nawet z innej oddalonej o 2500 tys prowincji.
Pod nadzorem specjalistów z usa są produkowane Warny w Chinach a gwoli ścisłości składane z przybyłych z Usa komponentów.
A zresztą rzeczywiście najlepiej porównać w terenie

Pzdr
Higway to hell