Wyciągarka Superwinch EPi9.0
Moderator: Misiek Bielsko
Wyciągarka Superwinch EPi9.0
Witam wszystkich
Kolega ma cos takiego /Superwinch EPi9.0/ w G na przodzie i działa dobrze.
Ja mysle o takim sprzecie do tyłu lub opcji przód tył na takich wyciągarkach .
Poprosze o kolejne uwagi na temat wyciągarek
pozdrawiam
Kolega ma cos takiego /Superwinch EPi9.0/ w G na przodzie i działa dobrze.
Ja mysle o takim sprzecie do tyłu lub opcji przód tył na takich wyciągarkach .
Poprosze o kolejne uwagi na temat wyciągarek
pozdrawiam
Hm, hmmm.. A co Ty Waść-u, EXTREM teraz jesteśmudder pisze:elektryk w parchu generalnie porażka
zwłaszcza taki słaby no chyba że rekreacyjnie

Co prawda nie tak dawno by ciągać dużego patrola z zasp, trzeba mi było dopiąć suzuke jako balast oporowy, ale poszło - winda bez powodów do skromności.
Ostatnio zmieniony czw gru 14, 2006 5:04 pm przez darkman, łącznie zmieniany 1 raz.
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
an o ekstrem ale w dalekim tyle bo właśnie mi elektryk nie pozwaladarkman pisze:Hm, hmmm.. A co Ty Waść-u, EXTREM teraz jesteśmudder pisze:elektryk w parchu generalnie porażka
zwłaszcza taki słaby no chyba że rekreacyjnie![]()
Mam podobną X9 Superwincha na tyle i robi, nawet dośc często, gęsto i skutecznie. Czy ja wiem ? Czy to moje zdanie - raczej wyciąganych kolegów i znajomych - wiec dość obiektywnie, bo 'mi to lotto', ale nie popadajmy w skrajności. jest kilka tematów o tym sprzęcie na forum.

w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

w sumie racja ja mam u siebie w uazie warna xd 9000 waga ok 1600 kg i na Semaku rady nie dawała choć bloczek był w użyciuDrako pisze:lepszy rydz jak nic. tylko trzeba uzywac z glowa ( pamietajac o bloczkach)
Ale jak mozesz wsadz cos mocniejszego

to przynjamniej tak 10 by się zdała
w sumie 1353 KM 

myśle że np warna http://www.rajdy4x4.pl/sklep/produkt/11/51.html albo coś o podobnym uciągu tylko że one sporo ważą ale jak niechcesz za bardzo motać auta to jedyna opcja 

w sumie 1353 KM